България посреща Гърция на 18 август от 20:30 часа в

...
България посреща Гърция на 18 август от 20:30 часа в
Коментари Харесай

Жребият е хвърлен! Ето срещу кого се изправят лъвиците ни на Евроволей 2021

България посреща Гърция на 18 август от 20:30 часа в първия мач от Европейското състезание по волейбол за дами в зала " Колодрума " в Пловдив.

Европейската конфедерация по волейбол (CEV) разгласи публично програмата на Евроволей 2021 за дами. Шампионатът на Стария континент ще се организира от 18 август до 4 септември в България, Сърбия, Хърватия и Румъния.

Пловдив ще одобри дуелите от група B, четири осминафинала и два четвъртфинала. " Лъвиците ", водени от Иван Петков, се паднаха в група с Полша, Германия, Чехия, Испания и Гърция.

В осминафиналите класиралите се от първо до четвърто място в Група В срещат надлежно класиралите се от четвърто до първо място в група D, където са Румъния, Турция, Холандия, Украйна, Финландия и Швеция.

Белград ще бъде хазаин на мачовете в Група А, където са отборите на Сърбия, Русия, Азербайджан, Франция, Белгия, Босна и Херцеговина, четири осминафинала, два четвъртфинала, полуфиналите, както и мачовете за систематизиране на медалите. Задар ще е хазаин на мачовете в Група C с тимовете на Хърватия, Италия, Швейцария, Унгария, Словакия, Беларус, а Клуж-Напока - в Група D.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР