България показва „позорно поведение и по военна, и по политическа

...
България показва „позорно поведение и по военна, и по политическа
Коментари Харесай

Полк. Владимир Миленски: България показва позорно поведение и по военна, и по политическа линия

България демонстрира „ позорно държание и по военна, и по политическа линия “, а страната е уязвима и се е трансформирала в най-слабото място на целия фронт на НАТО против Русия, съобщи пред офицерът от запаса полк. Владимир Миленски от Атлантическия съвет.

„ А къде се атакува? И децата, които играят електронни военни игри, знаят, че съперникът се атакува на най-слабото място. Всички наши съседи укрепиха своята отбрана, ние по някаква логичност, българска, останахме слаби. По някаква друга българска логичност твърдим, че самолетите на нашите съдружници, които пристигнаха да ни оказват помощ да пазим въздушното си пространство, няма да имат право да употребяват оръжие, което е някаква тотална военна шизофрения. “

„ Путин стартира да признава посредством дейностите си, че протичането на военните дейности се разграничава в голяма степен от първичните му проекти и упования. Това проличава и във воденето на военните дейности, проличава и във водените договаряния, проличава и по държанието на огромните интернационалните играчи – огромните стопански системи като страни и огромните стопански субекти, гигантските международни компании. Отвсякъде сигналите ни споделят, че Путин върви към загуба “, разяснява Миленски в предаването „ Преди всички “.

Според Миленски във връзка с подготовката си съветската войска се намира в предишното и показва „ голяма некомпетентност “.

„ Въпреки че мнозина анализатори през последните години допускаха и настояват, че съветската войска има голям скок в своето развиване. Сега виждаме, че този скок, в случай че го е имало, се оказва много дребен. Щом при такава единствено военна интервенция, както те споделят, дори не е пълномащабна война по техните показа, към този момент четвърти военачалник умира. Вярно, че те имат доста генерали, няколко хиляди генерали и ги хвърлят на бойното поле като съчки. “

Миленски дефинира като неуспех това, което до момента е следил във връзка с организацията и логистиката на бойните дейности.

Според него има висок риск след последните офанзиви на съветската страна близо до границата с Полша.

Полк. Владимир Миленски счита, че е допустима и провокация да вземем за пример с потреблението на нуклеарна електроцентрала или с биологични или химически оръжия, което би направило реакцията на НАТО „ 100% обезпечена “.

„ С чест Русия към този момент не може да излезе от тази обстановка. Русия хвърли такова леке на личното си лице “, означи той.

Киев е великански град и там хората се пазят с висок военен дух, уточни още полк. Миленски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР