България победи Сърбия и във втората контрола. Младежите ни под

...
България победи Сърбия и във втората контрола. Младежите ни под
Коментари Харесай

Андреа Буратини отличи възпитаниците си след втора победа над Сърбия

България победи Сърбия и във втората контрола. Младежите ни под 21 години се постановиха с 4:1 гейма. Мачовете са част от подготовката за международното състезание в Бахрейн идващия месец.

В първия мач сред противниците.

„ Поведохме с 4:0 и в петия гейм, който беше във формата на тайбрек, пуснах повече запаси. Сърбите играха по-добре от първия ден, което беше чудесно да нас. Ние също се представихме на равнище. Важното е, че работим в вярната тенденция. Разбира се, има отмалялост в тима. Продължаваме да се подобряваме в началния удар. Посрещането също е прекомерно значимо и би трябвало да продължим да го усъвършенстваме. Резултатът в контрола не е значим, само че аз желая състезателите да имат нрав на спечелили. Без значение против кого и защо играят ", изясни треньорът Андреа Буратини.

Селекционерът съобщи, че възпитаниците му ще продължат да се борят за местата си.

„ Утре е последната контрола против Сърбия. Там ще ревизира и други състезатели. Днес направих доста смени – на центрове, посрещачи, либера. Важно е да видя всички. Предстои ни и шампионат в Италия. След него би трябвало да дефинира 12 състезатели, които ще пътуват за международното. Десет към този момент са сигурни, останалите се борят за местата ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР