България победи с 3:1 Финландия ( в отделните части 23:25,

...
България победи с 3:1 Финландия ( в отделните части 23:25,
Коментари Харесай

България се справи с Финландия и е на четвърфинал на европейското

България победи с 3:1 Финландия ( в обособените елементи 23:25, 25:21, 25:11, 25:12) и се класира за четвъртфиналите на европейското състезание по волейбол за мъже, което се организира в Полша. Така " лъвовете " си осигуриха конфликт с непобедения от началото на шампионата отбор на Сърбия. Срещата за място в топ 4 на шампионата на Стария континент е на следващия ден (31 август).

България и Финландия започнаха срещата равностойно, като се движеха точка за точка доникъде на първия сет. Тогава обаче скандинавците се възползваха от пропуски в офанзивите на българите и поведоха с 20:17. Както и в мача против Словения, възпитаниците на Пламен Константинов правеха ненадейно доста неточности на начален удар и в последна сметка отстъпиха в първата част с 23:25.

Във втория сет " лъвовете " рано натрупаха задатък от пет точки. Те не изпуснаха преднината си до края на частта и изравниха резултата след 25:21.

Българският тим стартира стремително третия сет, като при първото техническо спиране към този момент водеше с 8:2. Доминацията на родните национали продължи и те усилиха преднината си, печелейки частта с 25:11.

И в четвъртия сет представителният ни отбор не позволи съмнение в играта си и с резултат от 25:12 постави завършек на разногласието в този мач.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР