България пази границата си повече от добре и сме едно

...
България пази границата си повече от добре и сме едно
Коментари Харесай

Радев: Доволен съм, че за нов министър е посочен Младен Маринов

България пази границата си повече от добре и сме едно от най-сигурните места за живеене , освен на Балканите, само че и в цяла Европа. Вярно, че всичко у нас става по-бавно, само че може би това е положителният метод, нашата българска орис. България е хубаво място за живеене и аз желая това да се резервира, съобщи министърът на вътрешните работи в оставка Валентин Радев в Елхово. Това заяви Българска телеграфна агенция.

На въпрос на публицисти дали се усеща омекотен след подадената оставка , Радев отговори, че е заел това място, с цел да свърши избрана работа, а след нещастието край Своге е поел своята политическа отговорност . " Така прави ГЕРБ, добави той, други политици в предходни ръководства не са поемали такава отговорност. Доволен съм от това, че за нов министър е посочен Младен Маринов, с който сме работили прелестно, и това ще е продължение на това, което до момента сме правили ".

На гала в Р егионалната дирекция " Гранична полиция " в Елхово с ъс заповед на министъра бяха наградени 96 чиновници за реализирани високи професионални резултати . Отличията бяха връчени от Валентин Радев, основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Младен Маринов и от шефа на Групово дело " Гранична полиция " гл. комисар Светлан Кичиков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР