България пази границата си повече от добре и сме едно

...
България пази границата си повече от добре и сме едно
Коментари Харесай

Валентин Радев: Доволен съм, че Младен Маринов е посочен за нов министър

България пази границата си повече от добре и сме едно от най-сигурните места за живеене, освен на Балканите, само че и в цяла Европа. Вярно, че всичко у нас става по-бавно, само че може би това е положителният метод, нашата българска орис. България е хубаво място за живеене и аз желая това да се резервира. Това съобщи министърът на вътрешните работи в оставка Валентин Радев в Елхово, съобщи Българска телеграфна агенция.

На въпрос на публицисти дали се усеща омекотен след подадената оставка, Радев отговори, че е заел това място, с цел да свърши избрана работа, а след нещастието край Своге е поел своята политическа отговорност. " Така прави ГЕРБ, добави той, други политици в предходни ръководства не са поемали такава отговорност. Доволен съм от това, че за нов министър е посочен Младен Маринов, с който сме работили прелестно, и това ще е продължение на това, което до момента сме правили ".

На гала в Регионалната дирекция " Гранична полиция " в Елхово със заповед на министъра бяха наградени 96 чиновници за реализирани високи професионални резултати. Отличията бяха връчени от Валентин Радев, основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Младен Маринов и от шефа на Групово дело " Гранична полиция " гл. комисар Светлан Кичиков.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР