България падна с 0:3 (23:25, 20:25 и 19:25) гейма от

...
България падна с 0:3 (23:25, 20:25 и 19:25) гейма от
Коментари Харесай

Сами се победихме срещу Русия на старта на Евроволей в Полша

България падна с 0:3 (23:25, 20:25 и 19:25) гейма от Русия на старта на Евроволей 2017. Подопечните на Пламен Константинов почваха неприятно във всеки от трите елементи и след това гонеха дивото, написа Sporta.bg.

В последна сметка Сборная се възползва не от някаква супер игра, а от досадни неточности на нашите. Така България ще опита да се реваншира за провалянето против любимеца в групата в оставащите 2 мача. Те са против Испания в събота и против Словения в понеделник.

България бе в състав: Георги Братоев, Розалин Пенчев, Виктор Йосифов, Николай Пенчев, Николай Николов, Цветан Соколов и Теодор Салпаров – либеро.

В началото на първия гейм Русия натрупа задатък от 5 точки. При второто техническо спиране България стопи изоставането си до 2, след което изравни при 19:19. В края играта бе точка за точка, само че две неточности в нашия състав доведоха до загуба на първия гейм.

Руснаците започнаха по-добре и във втората част като съвсем през целия гейм водеха с 4-5 точки, с цел да поведат с 2:0. Натежаха и грешките на българския отбор при осъществяване на начален удар. Тимът, воден от Сегей Шляпников, продължи да играе по-уверено и в третия гейм и закономерно стигна до триумфа.

Най-резултатен за българския отбор бе Розалин Пенчев със 17 точки (3 блокади). За Русия Максим Михайлов и Дмитрий Волков записаха по 12.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР