България отново ще участва с отбори при момичетата и при

...
България отново ще участва с отбори при момичетата и при
Коментари Харесай

България отново ще участва на международния турнир по баскетбол Словения Бол

България още веднъж ще взе участие с тимове при девойките и при момчетата на мощния шампионат по баскетбол " Словения Бол " през лятото. Момичетата ще играят от 9 до 13 август в Словени Градец. България попадна в група Б с отборите на Хърватия, Унгария и Израел. Първият противник на 9 август ще бъде Хърватия, на 10 август - Унгария, а на 11 - Израел. 

При момчетата шампионатът ще се организира от 16 до 20 август. В група Б българите ще се изправят против Хърватия, Израел, Словения и Украйна, оповестиха от БФБаскетбол. 

Момичетата и момчетата до 14 години пък ще играят в Призрен във втория шампионат от програмата YDF на ФИБА. Както е известно, първият шампионат се организира в София. 

Съперници на отборите ще са още веднъж обединения на домакина Косово, Румъния, Турция и Република Северна Македония. Надпреварата ще бъде сред 8 и 12 юни. 

Българските тимове ще стартират присъединяване си с дуели против Румъния на 8 юни. На 9 юни е почивен ден, а на 10-и девойки и момчета ще  срещнат връстниците си от Турция. Съперник на 11 юни ще бъде Република Северна Македония, а на 12 юни - домакините от Косово.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР