България отново ще ремонтира самолетите си МиГ-29 в Полша, съобщава

...
България отново ще ремонтира самолетите си МиГ-29 в Полша, съобщава
Коментари Харесай

Полша пак ще ремонтира българските изтребители МиГ-29

България още веднъж ще ремонтира самолетите си МиГ-29 в Полша, оповестява БНР. Това е станало ясно след среща на среща в министерството на защитата сред служебният министър на защитата Димитър Стоянов и представители на посолството.

Страната ни ще изиска подпомагане от отбранителното ведомство на Полша за замяна и ремонт на шест мотора за изтребителите.

По думите на Димитър Стоянов въпросът за потреблението на самолетните е " сериозен " . Той уточни, че процедурата за замяна на моторите ще стартира при първа опция.

Миговете са единствените изтребители на българските Военновъздушни сили до усвояването на новите Ф-16. доставката на които ще се забави. Бившият боен министър Драгомир Заков настояваше за, който се получава от забавянето,, като президентът Румен Радев даже посочи опцията за. Конкретика обаче не бе дадена и тогава.
 България си желае самолетите Ф-16
България си желае самолетите Ф-16

Скоростни периоди за отговор от България за втора партида от същите

Малко преди края на 47-то Народно събрание бе доказано, че е получена. Последното съвещание на Министерски съвет обаче от по офертата, изтъквайки като мотив, че в рецесия не могат да се дават пари за изтребители.

Припомняме, че актуалната ни политическа, а и правосъдна история това към този момент не се случва за първи път, само че и има към този момент и едно сходно дело и обвиняване, когато през ноември 2016 година за несъблюдение на контракта с РСК " МиГ " за доставка и ремонт на изтребителите ни МиГ-29. Обвинението бе за застрашаване на националната сигурност, защото вместо от съветската фирма-производител, Ненчев е изискал от полска компания да ремонтира изтребителите ни. Преди по-малко от годината на последна инстанция.
 Полша може да ремонтира МиГ-овете ни
Полша може да ремонтира МиГ-овете ни

Румен Радев желае да изпратим в Украйна каски и бронежилетки за цивилното население
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР