България отново ще е на сцената на „Евровизия“ през май ...

България отново ще е на сцената на „Евровизия“ през май

Intelligent Music Project ще представи България на „Евровизия“ 2022

България още веднъж ще е на сцената на „ Евровизия “ през май 2022 година В Торино, Италия. Страната ни ще бъде показана от супергрупата Intelligent Music Project . 14-тото присъединяване на България на влиятелния интернационален конкурс е в партньорство сред Българската национална телевизия и продуцентската компания Intelligent Music Ltd. Това оповестиха на специфична конференция генералният шеф на Българската национална телевизия Емил Кошлуков и доктор Милен Врабевски – основател, продуцент и създател на музиката и текстовете на Intelligent Music Project.

Начело на Intelligent Music Project, като неизменима част от състава, ще застане актуалният вокалист на именитата група на Ричи Блекмор Rainbow – Рони Ромеро . Заедно с него, на сцената на „ Евровизия “ следващата година ще се качат и останалите музиканти от групата – Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Иво Стефанов и Димитър Сираков. Те ще показват България с песента Intention (Намерение). Автор на музиката и текста на парчето е доктор Милен Врабевски. Той споделя, че песента слага въпроса за персоналната вътрешна битка на всеки от нас с остарелите модели на религия и държание, които ни дърпат обратно. Песента ще е подготвена напълно скоро, а почитатели на групата ще могат да я чуят на идното им турне през декември, незабавно след формалното ѝ показване в ефира на Българска национална телевизия 1.

„ С Intelligent Music Project сме дружно съвсем от три години. Чувствам се като част от тази група и за мен ще е наслаждение да вземам участие в българското показване на „ Евровизия “. Спомням си по какъв начин преди години със сина ми стояхме пред тв приемника и гледахме състезанието, а в този момент аз съм този, който ще се качи на огромната сцена. “, признава вокалистът Рони Ромеро.

Източник: az-jenata.bg
PromoMall.bg