България Откриха наркооранжерия в мотел над язовир Искър Две от

...
България Откриха наркооранжерия в мотел над язовир Искър Две от
Коментари Харесай

Откриха наркооранжерия в мотел над язовир Искър

България Откриха наркооранжерия в мотел над язовир " Искър " Две от бунгалата били оборудвани  Виолета Русенова 30 април 2019, 15:19  Откриха наркооранжерия в мотел над язовир Източник: Pexels
риминалисти от София и Самоков, дружно със чиновници на Агенция „ Митници “, разкриха оборудвана наркооранжерия в комплекс мотел над язовир „ Искър “, стопанисван от престъпно проявен 62-годишен самоковец. Акцията била извършена на 25 април.

Намерени са особено обособени пространства за развъждане на канабис. В стая в задната част на ресторанта имало 16 саксии с канабисови растения, които се отглеждали благодарение на вентилационна, отоплителна и напоителна системи.

Две от бунгалата на комплекса също били точно оборудвани за оранжерии. В тях проверяващите разкрили общо 505 саксии, цялостни с перлит. В множеството от саксиите имало канабисови растения, а в други - прерязани и окастрени корени на аналогични растения. Оттам са конфискувани и към 3 кг суха зелена тревиста маса, реагираща на канабис. Установен е и наемателят на бунгалата - 50-годишен престъпно проявен и осъждан столичанин.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Двамата мъже били арестувани за 24 часа, а след отчет на събраните материали в Софийската окръжна прокуратура, наемателят е притеглен като обвинен и му е наложена мярка за неотклонение „ домакински арест “.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР