България отдавна, без да го забелязва, върви по пътя на

...
България отдавна, без да го забелязва, върви по пътя на
Коментари Харесай

Москва за паметника: България избра грешната страна на историята - ще си плати

България от дълго време, без да го вижда, върви по пътя на реабилитация на нацизма.

Тома се споделя в публична позиция на Мариа Захарова - представител на съветското Министерство на външните работи, във връзка премахването на паметника, известе като МОЧА - Монумент на окупационната алена войска.

В писанието, публикувано на фейсбук страниата на съветското посолство в София, се изразява дълбока угриженост за човешките права в цяла Европа:

Варварските дейности на българската страна нямат опрощение и амнистия. Те наподобяват изключително цинични в изискванията на галопиращ напредък на неонацистките настроения в самата Европа, деградиращо състояние със спазването на човешките права и чудовищна имитация на историята.

И с цел да няма подозрение в положителните усеща и приятеството на Москва, цавършва с отявлени подмятания, че България ще си заплати:

" Смятаме разрушаването на паметника на общото ни минало за поредна враждебна стъпка на публична София, утежняваща така и така патовата обстановка в двустранните връзки.

България още веднъж, както нееднократно се е случвало, избира неверната страна на историята. Самата тя ще би трябвало напълно да заплати следствията от това срамно решение. "


Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР