България остана в Лигата на нациите! Да, основната ми роля

...
България остана в Лигата на нациите! Да, основната ми роля
Коментари Харесай

Нася Димитрова: Вдигнахме се и заедно стигнахме до този прекрасен резултат

 България остана в Лигата на нациите! България остана в Лигата на нациите!
" Да, главната ми роля както ми сподели треньора беше да подвигна девойките. И вие сте го виждали, че в доста значими мачове го върша и се веселя доста. Горда съм с девойките, тъй като се вдигнахме и заиграхме вкупом дружно и стигнахме до този прелестен резултат. Казахме се, че това е мача и би трябвало да излезем дружно и без значение какво се случва да се борим, да не се отхвърляме и за минута. Благодаря на всички девойки, че всяка една от тях даде допустимо най-хубавото в днешния мач ", разяснява Димитрова.
 Лоренцо Мичели: Знаехме, че би трябвало да спечелим непременно! Показахме нашата настройка, нашият нрав Лоренцо Мичели: Знаехме, че би трябвало да спечелим непременно! Показахме нашата настройка, нашият нрав
" В последна сметка, без значение от това дали щяхме да останем в Лигата или не, аз щях да изляза в отмора, тъй като имам проблем с рамота. Но съм щастлива, че в последна сметка си свършихме работата и оставаме във VNL ", сподели още Нася.
 Лора Китипова: Започнахме неуверени, само че по-късно се отпуснахме и заиграхме нашата игра Лора Китипова: Започнахме неуверени, само че по-късно се отпуснахме и заиграхме нашата игра
" Нямам визия какво ще се случи до Световното състезание, има много време. Надявам се някои от девойките да се завърнат в националния тим и да станем още по-здрав, непокътнат тим, тъй че ще забележим какво ще се случи ", приключи националката.


Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР