България остана без участник на полуфиналите във втория ден на

...
България остана без участник на полуфиналите във втория ден на
Коментари Харесай

България остана без полуфиналисти във втория ден на класическия стил

България остана без участник на полуфиналите във втория ден на международната купа по битка в Белград, само че трима българи резервираха шансове за репешажи в класическия жанр. Това са Никълъс Сулев, Даниел Александров и Кирил Милов, до момента в който Цветан Сирашки отпадна.

Александров (82 кг) стартира шампионата с победа с 5:3 против Кайратбек Туголбаев (Киргизстан), който бе пети на шампионата "Дан Колов - Никола Петров " през 2019. След това обаче Александров загуби против Роналнд Шварц (Германия) с 1:6, откакто получи травма в рамото и нечиста игра на противника го остави с разрушен нос. Довечера Шварц ще играе на полуфинал против Салих Айдън (Турция).

Милов (97) завоюва осминафинала против Сюлейман Демирджъ (Турция) с 9:0, само че в идващия мач имаше нещастието да излезе против международния първенец за последните две години Муса Евлоев. Руснакът завоюва рутинно с 3:0 и на полуфиналите ще срещне Алекс Соке (Унгария).

Никълъс Сулев (63) пък въобще не получи късмет да се състезава, откакто загуби първия мач служебно поради травма. Неговият противник Абделджебар Джебари (Алжир), първенец от Африканските игри, обаче стигна до полуфинал против Ерик Торба (Унгария) и може да даде късмет на българина да се възвърне за утрешните репешажи. Цветан Сирашки (60) пък загуби от Абденур Лауни (Алжир) с 0:9. В идващия си мач африканецът отстъпи на Янендер Янендер (Индия) с 1:5 и по този начин шампионатът завърши за българина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР