България Он ЕрНай-популярната цифрова валута поскъпва с 5,03%Биткойнът се изкачи

...
България Он ЕрНай-популярната цифрова валута поскъпва с 5,03%Биткойнът се изкачи
Коментари Харесай

Биткойнът се изкачи до най-високото си ниво за 2019 година

България Он Ер

Най-популярната цифрова валута нараства с 5,03%

Биткойнът се изкачи до най-високото си равнище за 2019 година, достигайки границата от 6 хиляди $ за първи път от ноември, съобщава Bloomberg.

Най-популярната цифрова валута нараства с 5,03% в ранния следобяд във вторник до 5906,20 $ по данни на Coin Desk. Повечето от другите криптовалути обаче се търгуват в разнообразни направления.

Биткойнът сега притегля вниманието на техническите анализатори и капиталовите компании, откакто стартира да се възстановя от спада си от 74% през предходната година, който го изпрати под равнището от 4 хиляди $.

" Ставаме очевидци на тестването на нови равнища от страна на биткойна ", разяснява Джехан Чу, ръководещ сътрудник в Kenetic Capital.

Според Чарли Морис, фонд управител и основател на уеб страницата ByteTree.com биткойнът ще срещне опозиция в диапазона 6000 – 6500 $.

Април беше извънредно добър месец за най-популярната криптовалута, добавя US Today. За съпоставяне, при започване на предишния месец един биткойн се разменяше за малко над 4100 $ за брой, което прави повишаване с към 45% за малко повече от месец.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР