България няма министър на икономиката! Кирил Петков не е станал

...
България няма министър на икономиката! Кирил Петков не е станал
Коментари Харесай

Агент Николай също скочи срещу Кирил Петков

" България няма министър на стопанската система! Кирил Петков не е станал министър и не е подобен, тъй като указът на президента е незабележим ". Това написа във Facebook страницата си Георги Марков, сътрудник Николай от комунистическата държавна сигурност, някогашен парламентарен арбитър и някогашен народен представител от ГЕРБ.

Нищожен е, тъй като съществува цялостна конституционна неспособност лице с двойно поданство да бъде избирано от Народното събрание или назначавано от президента за министър ", написа сътрудник Николай от Държавна сигурност, който по принцип има и още един псевдоним - Стефан.

" Нищожните правни актове не пораждат правни последствия от издаването им. Затова Петков не е придобил качеството на министър. Актовете издадени от Кирил Петков са на общо съображение оскъдни. Те са издадени от нелигитимен орган. Всеки, който има юридически интерес, може да се позове на нищожността им и да ги нападна пред съда ", твърди доносникът на комунистическата Държавна сигурност.

Българската Конституция има директно и директно деяние и като действуващо право се ползва от съдилищата ", приключва Георги Марков - сътрудник Николай, а също и Стефан на Държавна сигурност.



Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР