България няма да влезе в Шенген, а като гледам, и

...
България няма да влезе в Шенген, а като гледам, и
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: В Шенген няма да влезем, но поне да махнат границите с Гърция и Румъния

България няма да влезе в Шенген, а като виждам, и опитите за ускорено придвижване на България в зоната на еврото съгласно мен също няма да се осъществят, най-малко в обозрима вероятност. Това сподели социологът проф. Иво Христов пред Радио " Фокус”.

Това е геополитическо придвижване. Както видяхте, така наречен Шенген катастрофира тотално и спектакулярно по време на коронавирус нервността, когато всички европейски страни демонстрираха какво съставлява Обединена Европа – ерго, разбирайте, всяка коза за собствен крайник ", добави той.

Според него е добре да няма граници сред България и двете европейски членки Румъния и Гърция.

" Безобразията, които се случват на така наречен европейски граници и с Гърция, и с Румъния демонстрират, че защото ние, с изключение на всичко останало, нямаме никакъв административен и софтуерен потенциал. На вътрешноевропейски граници се извиват колони по-големи от тези, които са на външноевропейските. Та влизането ни в Шенгенското пространство най-малко ще смъкне едни доста съществени корупционни трудности, основани от нашата прогнила и корумпирана администрация ", разяснява проф. Христов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР