България няма да има финалисти в последния ден на Световното

...
България няма да има финалисти в последния ден на Световното
Коментари Харесай

Без българи на финалите и в последния ден на Световното по батут


България няма да има финалисти в последния ден на Световното състезание по скокове на батут за младежи и девойки в София, което приключва през днешния ден в столичната „ Арена Армеец “.

Състезателите ни не съумяха да устоят на напрежението и макар огромните упования останаха отвън първите осем в олимпийската дисциплинираност – батут самостоятелно във възрастова група 17-21 години. Най-голямата ни вяра за орден Мариан Михалев се контузи тежко по време на волната си стратегия и беше откаран с кола за спешна помощ за обширен обзор. Състезателят на клуб „ Добри Костин “ – Стара Загора приключи на 61-о място в класирането с общ общ брой от 56.315 т. Само с една позиция пред него с общ общ брой от двете комбинации – 57.455 т., се подреди Георги Илиев.

Най-предно класиране при младежите реализира Ивелин Йорданов, който зае 34-то място с 94.275 т. При девойките трите ни представителки в самостоятелната конкуренция също нямаха ден. Световните вицешампионки в синхронните скокове Христина и Мариела Пеневи приключиха надлежно на 13-то и на 25-то място с оценки от 94.850 т. и 90.835 т. Третата ни участничка Десислава Манолова се подреди на 28-ма позиция с 89.740 т. Така България приключва шампионата с един сребърен и един бронзов орден на Мариела/Христина Пеневи в синхронните скокове възраст 17-21 година и Валентин Стоянов/ Мартин Димитров в синхронни скокове възраст 11-12 години. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР