България Нова схема за кражба на коли през зимата За

...
България Нова схема за кражба на коли през зимата За
Коментари Харесай

Нова схема за кражба на коли през зимата

България Нова скица за кражба на коли през зимата За последните 20 дни са регистрирани две такива обири  Надежда Неменски 11 декември 2019, 09:08  Нова скица за кражба на коли през зимата
Нова скица за кражба на коли през зимата
 Опасна мъгла в половин България през днешния ден, на следващия ден се затопля
Опасна мъгла в половин България през днешния ден, на следващия ден се затопля
 Коли се възпламениха на паркинг в София
Коли се възпламениха на паркинг в София
 Кой изиска преустановяване на договорите на „ Марица изток 1 ” и „ Марица изток 3
Кой изиска преустановяване на договорите на „ Марица изток 1 ” и „ Марица изток 3
 Сочен за палач се закани на родителите на жертвата: Идвам, пристигам
Сочен за палач се закани на родителите на жертвата: Идвам, пристигам
 Инцидент в учебно заведение: стълбище се пропука
Инцидент в учебно заведение: стълбище се пропука
 Извънредна обстановка! Катастрофа и приключване на газ на Цариградско шосе
Извънредна обстановка! Катастрофа и приключване на газ на Цариградско шосе
 Каква е повода за гибелта на ученичката от Враца
Каква е повода за гибелта на ученичката от Враца

радци отмъкват коли, до момента в който притежателите им ги чистят от снега и леда. В София към този момент има няколко регистрирани случая. Някои от тях са документирани с видеозаписи от охранителни камери. Така наречените „ обири на ключ” са шлагер през зимата.

Пламен Максимов от отдел „ Престъпления, свързани с МПС” към Столична дирекция на вътрешните работи изясни, че

за последните 20 дни са регистрирани две такива обири .

Как една баничка може да коства 27 хиляди лева

„ Такива незаконни отнемания се правят единствено през зимния сезон, когато жителите си оставят колите със разпален мотор и те изчезват за секунди”, изясни в предаването „ Здравей, България” по NOVA той.

Максимов сподели, че в единия случай притежателят е оставил колата си да се размръзне и се прибира за малко до дома си. След това схваща, че тя е изчезнала. Другата кражба е осъществена, до момента в който притежателят на откраднатото возило си купува баничка. В момента се работи по определяне на крадците.

Според него

такива обири може да има безусловно на всички места, защото причинителите са от друг контингент .

Как "Фейсбук " "върна " открадната кола преди полицията

Миналата зима са осъществени 16 такива престъпни действия, 4 са разкрити, причинителите им са с повдигнати обвинявания. Някои от тях са наркозависими, а други имат престъпни прояви. Трети пък не са се сблъсквали в никакъв случай с органите на реда.

Максимов предизвести, че притежателите на откраднати коли постоянно разгласяват в обществените мрежи разгласи с заричане за заплащане, в случай че колата им бъде открита, само че би трябвало да имат поради,че могат да станат жертви на машинация.

„ Хора взимат парите, автомобилът го няма и тогава притежателите идват при нас и се жалват. Измамниците са подобен вид лица, които манипулират притежателите и желаят сред 4000 и 5000 лева.”, предизвести той.

Още по тематиката вижте във видеото горе.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски кражба авомобили зима .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Променят схемата за втората пенсия  1 Ще има ли смяна в цените на винетките следващата година  1 Фирми надували цените при санирането  1 Работодателите с план за квалифициране на фрагменти --> Пaрите ни  Променят схемата за втората пенсия Променят схемата за втората пенсия  Ще има ли смяна в цените на винетките следващата година Ще има ли смяна в цените на винетките следващата година  Фирми надували цените при санирането Фирми надували цените при санирането  Работодателите с план за квалифициране на фрагменти Работодателите с план за квалифициране на фрагменти Не пропускай  <br> Каква е повода за гибелта на ученичката от Враца <br>
Каква е повода за гибелта на ученичката от Враца
 <br> Най-емблематичните <strong> фотоси на десетилетието </strong> <br>
Най-емблематичните фотоси на десетилетието
 <br> <strong> Проверете: </strong> Колко хора по света имат същата фамилия като вас? <br>
Проверете: Колко хора по света имат същата фамилия като вас?
 <br> Жена трансформира <strong> остарели вагони </strong> в неповторим <strong> дом </strong> (СНИМКИ) <br>
Жена трансформира остарели вагони в неповторим дом (СНИМКИ)
Последни  <p>Нова скица за кражба на коли през зимата</p> Нова скица за кражба на коли през зимата  <p>Диетолог поучава: <strong>как да не</strong> напълнеем по празниците</p> Диетолог поучава: по какъв начин да не напълнеем по празниците  <p><strong>Уникално:</strong> първото ТВ&nbsp;обръщение на младата Елизабет II (ВИДЕО)</p> Уникално: първото ТВ послание на младата Елизабет...  <p><strong>Косатките</strong>, също като хората, разчитат на <strong>бабите да гледат децата</strong></p> <p>&nbsp;</p> Косатките, също като хората, разчитат на бабите да...  Опасна мъгла в половин България през днешния ден, на следващия ден се затопля Опасна мъгла в половин България през днешния ден, на следващия ден се затопля  Откриха по какъв начин остаряваме, не е последователно Откриха по какъв начин остаряваме, не е последователно  Редица убити в траяла часове престрелка в Ню Йорк Редица убити в траяла часове престрелка в Ню Йорк  <p>&quot;У дома, а не в дом&quot;! Станете другар на дете от Варна</p> "У дома, а не в дом "! Станете другар на дете...  Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава  <p><span style= Най-емблематичните филми на десетилетието  Силни трусове тази нощ в Турция, Крит и Гърция Силни трусове тази нощ в Турция, Крит и Гърция  Марк Зукърбърг Фейсбук отхвърли да спомага на държавните управления за...  <p>Българката, която направи интериора на най-мъжкия Mercedes</p> Българката, която направи интериора на най-мъжкия...  <p>Коли се възпламениха на паркинг в София</p> Коли се възпламениха на паркинг в София  Грета Тунберг Болсонаро назова Грета Тунберг „ хлапачка”  <p>Кой изиска преустановяване на договорите на &bdquo;Марица изток 1&rdquo; и &bdquo;Марица изток 3</p> Кой изиска преустановяване на договорите на „ Марица...  <p>Водният режим в Перник става суров</p> Водният режим в Перник става недопечен  <p>Гери Турийска: <strong><span style= Гери Турийска: В кухнята съм дете  Викторио Александров Сочен за палач се закани на родителите на жертвата:...  Големият конфликт Тервел Пулев – Дешон Уебстър директно в ефира Големият конфликт Тервел Пулев – Дешон Уебстър директно в... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Докторе, всичко ме боли. - Съсредоточете се, за всичко няма да Ви стигнат парите! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Хиляди българи се сбогуваха с великите Deep Purple  Непризнатият, непокорният, неспокойният. Вапцаров  Стоянка Мутафова: Кралицата на българската комедия  Изкуство: банан, залепен с тиксо, коства 120 000 $  Наум Шопов и Теа Минкова станаха родители  Къде в София всяка събота се случва знамение Водещи вести  <p>Българката, която направи интериора на най-мъжкия Mercedes</p> Българката, която направи интериора на най-мъжкия Mercedes  Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава  Редица убити в траяла часове престрелка в Ню Йорк Редица убити в траяла часове престрелка в Ню Йорк  Откриха по какъв начин остаряваме, не е последователно Откриха по какъв начин остаряваме, не е последователно  <p>&quot;У дома, а не в дом&quot;! Станете другар на дете от Варна</p> " У дома, а не в дом "! Станете другар на дете от Варна  <p>Диетолог поучава: <strong>как да не</strong> напълнеем по празниците</p> Диетолог поучава: по какъв начин да не напълнеем по празниците  <p><strong>Уникално:</strong> първото ТВ&nbsp;обръщение на младата Елизабет II (ВИДЕО)</p> Вижте първото телевизионно послание на младата Елизабет II  <p><span style= Да си спомним: Най-емблематичните филми на десетилетието  <p><strong>Косатките</strong>, също като хората, разчитат на <strong>бабите да гледат децата</strong></p> <p>&nbsp;</p> Косатките, също като хората, разчитат на бабите да гледат децата  Марк Зукърбърг Фейсбук отхвърли да спомага на държавните управления за данните
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР