България Нинова: Не се чувствам бламирана от Националния съвет Днес

...
България Нинова: Не се чувствам бламирана от Националния съвет Днес
Коментари Харесай

Нинова: Не се чувствам бламирана от Националния съвет

България Нинова: Не се усещам неодобрена от Националния съвет Днес " Българска социалистическа партия за България " записва в ЦИК листата си за евровота  Жанета Нейкова 19 април 2019, 14:02
е се усещам неодобрена от Националния съвет. Не за пръв път, уповавам се и не за финален, в нашата партия ще има разногласия и диспути по наличие.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти по отношение на подредбата на евролистата на "БСП за България “ от Националния съвет в неделя, съобщи "Фокус ".

Според Нинова дебатите са били задоволително дълги, с цел да потвърдят, че Българска социалистическа партия е демократична партия.

Галъп: Ако евровотът е през днешния ден: Българска социалистическа партия – 32,1%, ГЕРБ – 31%

"Имахме разлики. Имахме 11 часа диалози. Затворихме листата и това е краят на разногласието - тръгваме дружно за да бъдем първа политическа мощ “, изясни Нинова.

Тя уточни, че неведнъж е коментирала тематиката за наличието на президента на ПЕС Сергей Станишев в листата. "Днес тръгваме с тази листа “, добави водачът на Българска социалистическа партия.

Борим се да сме първа политическа мощ - гледаме на евроизборите и като избор на съмнение към ръководството.

Каза още Корнелия Нинова, откакто бе запитана за какъв брой евродепутати се бори Българска социалистическа партия.

Тя съобщи, че Българска социалистическа партия ще се опита да направи съдържателна предизборна акция. "Нашите претенденти в листата към този момент са в градовете и селата на България, организират срещи. Искаме да представим вероятните решения на ежедневните проблеми на българите, както и вероятните пътища за развиване на обществена, стопански развита и единна Европа ", посочи Нинова.

На въпрос, в случай че Българска социалистическа партия загуби изборите, дали тя като ръководител на партията ще поеме отговорност за листата, Корнелия Нинова отговори: "Ако тръгваме на старта на една акция с мисъл за загуба, по-добре да не започваме. Засега мислим и се обръщаме към българските жители да ни поддържат. Разбира се, всичко зависи от тях. Ние ще създадем, каквото е належащо в тази акция, с цел да спечелим доверието им, от тях зависи дали ще ни го дадат. Тръгваме с настройка за победа ".

Днес "БСП за България " записва в ЦИК листата си за евровота.

По време на регистрацията участваха водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, ръководителят на Националния избирателен щаб на партията Георги Свиленски, лидерът на листата на "БСП за България " Елена Йончева и претендентите за евродепутати и младежи от МО в Българска социалистическа партия.

Листата на коалиция "БСП за България " за евровота включва:

1. Елена Йончева 2. Петър Витанов 3. Цветелина Пенкова 4. Иво Христов 5. Сергей Станишев 6. Иван Кръстев 7. Деница Златева 8. Румен Гечев 9. Момчил Неков 10 Велизар Енчев 11. Димитър Данчев 12. Тодор Стоилов 13. Валери Жаблянов 14. Мариела Модева 15. Десислав Тасков 16. Крум Дончев 17.Емил Георгиев.

Иво Христов, който е някогашен шеф на президента и, който бе освободен от поста си по предписание на Румен Радев, съобщи, че

"няма спор сред него и президента ".

"Някои медии показват мечтаното за реалност. Не единствено, че няма спор, има съвпадане на възгледите още през цялото време - от неговата акция, та до ден сегашен ", добави той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР