България Нинова: ГЕРБ са се опитали да купуват членове на

...
България Нинова: ГЕРБ са се опитали да купуват членове на
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ са се опитали да купуват членове на БСП

България Нинова: ГЕРБ са се пробвали да купуват членове на Българска социалистическа партия „ Къде окрадохте парите от Сребърния фонд господа ”, подпита водачът на Българска социалистическа партия  Николай Киров 19 ноември 2019, 08:52  Нинова: ГЕРБ са се пробвали да купуват членове на Българска социалистическа партия
Нинова: ГЕРБ са се пробвали да купуват членове на Българска социалистическа партия
 Десетки деца в болница в Ямбол със признаци на отравяне
Десетки деца в болница в Ямбол със признаци на отравяне
 Гъсти мъгли във вторник, по кое време идва снегът
Гъсти мъгли във вторник, по кое време идва снегът
 Протест, а прокурорите: Кампания против Гешев
Протест, а прокурорите: Кампания против Гешев
 Хванаха рекордна пратка хероин на Дунав мост
Хванаха рекордна пратка хероин на Дунав мост
 Гешев за блестящата кариера и митингите
Гешев за блестящата кариера и митингите
 Колко е издръжката на живот за 4-членно семейство за 2019
Колко е издръжката на живот за 4-членно семейство за 2019
 Протест на синдикатите поради болничните
Протест на синдикатите поради болничните

„ Оставка няма да депозирам. Неприятностите в Българска социалистическа партия са в резултат на смяната, която започнахме преди 3 години”, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в студиото на „ Здравей, България” по NOVA.

Като образци за смяната Нинова уточни ограничението на броя на мандатите на народните представители от Българска социалистическа партия, директният избор и въвеждането на мандатност на ръководителя и издигането на нови лица в партията.

„ Вълна не се случи. Революционна обстановка не се случи ", призна Нинова за локалните избори. „ В дребните обитаеми места, където хората се познават и може да се упражни опасност за работа в общината, за обществени грижи и така нататък ГЕРБ резервират наличието си. В огромните градове обаче тези неща са по-трудни”, регистрира Нинова и уточни, че Българска социалистическа партия е спечелила в 4 регионални града.

Нинова: Проблемът е кой да води бащината чета и предсказване

Тя разгласи, че за Българска социалистическа партия е бил доста мъчно да се преборят с „ тирания, машина, администрация, пари, платен избор, страх”.

„ Подобряваме си резултата през тези три години. Трябва да гледаме нещата в тенденция”, сподели Нинова, като призна, че резултатите на левицата са можели да бъдат по-добри.

„ Големият проблем е ниската изборна активност”, регистрира Нинова. „ Или ще се появи нова партия, или систематичните партии би трябвало да стартираме да се променяме. Сега се вършат опити тази смяна да се спре”.

„ Ако Българска социалистическа партия продължи с смяната, това може да докара до смяна на всички други партии. А това е добре за България”, акцентира Нинова.

Тя съобщи, че ГЕРБ са се пробвали да купуват членове на Българска социалистическа партия, които да саботират възхода на опозицията.

Напрежение в Българска социалистическа партия, Станишев атакува, Добрев отвърна

„ Имам информация за предложение на постове, публични поръчки и облаги от властта”, сподели Нинова, само че отхвърли самата тя да е била обект на такива оферти от ръководещите.

„ Дупката във Варна да не би да я взе някой различен, а не Георги Гергов, на кого властта даде този обект на оскъдна цена?”, даде образец водачът на Българска социалистическа партия, само че отхвърли да уточни друго име.

Нинова разгласи, че предлагането страната да не заплаща първия ден от болничните демонстрира липса на надзор и предложи работодателите да подписват контракти с лекари, които да удостоверяват издадените болнични.

„ Къде окрадохте парите от Сребърния фонд господа”, подпита водачът на Българска социалистическа партия и упрекна ръководещите за ниските пенсии.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР