България никога не е била домакин на световен конкурс с

...
България никога не е била домакин на световен конкурс с
Коментари Харесай

Елена Максимова от Удмуртия е Mrs. Universe 2022

България в никакъв случай не е била хазаин на международен конкурс с подобен обсег.

За да вземат участие в конкуренцията за купата Mrs. Universe (Мисис Вселена) се стекоха повече от 100 носителки на корони от всички краища на планетата. Организаторката Меги Савова категорично акцентира, че събитието излиза надалеч отвън рамките на елементарен конкурс за хубост. За претендентките не е задоволително да са грижовни майки и да наподобяват добре. Всяка от тях е потвърден експерт, с гражданска позиция и е предана на благотворителна идея.



От близо стоте претендентки за купата на сцената останаха определените в Топ 25, измежду които и българската представителка Станислава Василева. Как измежду толкоз красиви, преуспели в специалността отлични майки да бъдат посочени единствено пет?! Заради сложното решение на спечелилия в „ Като две капки вода “ Стефан Илчев му се наложи да изпее четири песни, до момента в който журито разсъждава и спори.



Носителките на купата „ Мисис България “ за следващ път демонстрираха, че реализират удивителен синхрон, както при връчването на короните и лентите, по този начин и като членове на отговорно и умело жури. А то бе в състав: генералният шеф на състезанието Сава Цеков, Анна Сирадзе - Mrs. Universe 2021, Даринка Кръстева, собственичка на Дари травел, Евелина Макрис, Мисис Дама на годината, Виктория Джумпарова, Топмодел на България и представител на Арнолд фуудс, доктор Симон Личев, Паолина Петракиева – Мисис България и вице Мисис Вселена 2011, заместник-кмет на община Панчарево.



А ето и резултатът от работата на журито:

Мисис Удмуртия Елена Максимова е Mrs. Universe 2022 (Мисис Вселена). Това реши на оспорвано съвещание журито с ръководител организаторката на състезанието Меги Савова. Победителката бе коронясана от Анна Сирадзе - Mrs. Universe 2021. Нищо чудно новата Mrs. Universe 2022 да е с нашенски корени, тъй като 8% от популацията на Удмуртия са волжки българи.

Мисис Вселена 2023 Елена Максимова е родена в дребното удмуртско селце Старая Гя. ТЯ е на 34 години, майка на две деца – момче и момиче. Дамата има три висши образования, като едно от тях е магистратура в Англия. Обожава да пътува и към този момент е посетила 34 страни. Приключенският й дух я води в Австралия, където придобива документ за професионален гмуркач.
Като любителка на непознатите езици (говори четири) Елена е трансформирала заниманието си в специалност. Тя управлява верига от центрове за непознати езици в Ижевск, столицата на Удмутрия.





Първа подгласничка - Амбър Уан Mrs. Vietnam
Втора подгласничка - Естер Супа Mrs. Venezuela
Трета подгласничка - Зоя Шейх Mrs. Indian Ocean
Четвърта подгласничка - Сео Юн Чой Mrs. South Korea



Лентата за най-артистичен народен костюм отиде при Mrs. Indian Ocean, с наградата за Най-автентичен тоалет се окичи Mrs. Tokyo, а Mrs. Best National Costume стана Mrs. West Asia.

Представителките на Корея, Япония, Филипините и Индия се радваха на шумни и радостни лобита, а дипломатите им демонстрираха, че в техните страни хубостта е държавна политика, която се поддържа интензивно.













 

Това бе 45-ото издание на интернационалния конкурс, който се радва на стабилно развиване и неизменим престиж. В него могат да вземат участие дами от 18 до 50-годишна възраст, омъжени, вдовици, разведени или такива, които повече от три години живеят на фамилни начала с половинката си. За всяка страна е разрешено да изпрати повече от една претендентка, стига да са от разнообразни райони.

 





Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР