България не се отделя от традицията в последните 25 години

...
България не се отделя от традицията в последните 25 години
Коментари Харесай

Асен Агов: България не се отделя от традицията да не довършва нищо докрай

„ България не се отделя от традицията в последните 25 години да не довършва нищо “. Така журналистът Асен Агов разяснява в предаването „ Без искания “ по Дарик политическата рецесия у нас.

„ Това е недодялана работа. Постоянно сме в рецесия като в неугаснал вулкан “, сподели Агов, като посочи, че България се върти в тази серпантина от 2002 година насам, от когато са направени единствено няколко позитивни крачки- участието ни в Европейски Съюз и НАТО.

„ Стигам до извода, че никой в никакъв случай не сподели една дума за нас, жителите. Нащите ползи не ги загатват - какъв брой ще коства това, в случай че има избори, какъв брой ще спечелим от това да имаме държавно управление. Това е недодялана работа “, изясни журналистът.

Той разяснява и разногласията към военния министър Тодор Тагарев. „ Ние не сме имали по-добър министър на защитата от Тодор Тагарев.Изключителен специалист е Тагарев, позанава всички проблеми на нашата защита, най-добре от всички министри на този пост “,каза той.

За съветското въздействие у нас журналистът изясни: „ Голяма част от любовта към Путин е платена обич - платена с вложения или средства, дадени под масата, зад всеки кол нуклеарно гориво, импортирано от Русия сеплащат 10% на всички равнища до министъра на енергетиката “. Агов подсети и, че неслучайно има двама шефа на АЕЦ „ Козлодуй “ в листата „ Магнитски “. Той добави и, че от войната в Украйна най-вече страда Русия, тъй като умират младежи, а стопанската система е срината.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР