България не подкрепя и не е част от общата поръчка

...
България не подкрепя и не е част от общата поръчка
Коментари Харесай

Радев: Няма да даваме изтребители и танкове на Украйна докато управлява служебния кабинет

България не поддържа и не е част от общата поръчка за доставка на снаряди за Украйна. България ще поддържа европейските дипломатически старания за възобновяване на Украйна. Докато ръководи служебното държавно управление България няма да дава на Украйна своите изтребители, нито своите зенитно-ракетни комплекси, нито танкове и бронетранспортьори. Това съобщи президентът Румен Радев при откриването на конференцията „ Антикорупция и национална сигурност “.

Президентът акцентира, че е редно занапред българските жители да знаят каква е позицията на партиите, който след изборите ще вземат решение от името на България дали ще бъдат част от напъните за възобновяване на мира или за удължение на войната в Украйна.

В изявлението си Радев се върна към гражданските митинги против корупцията от 2020 година и разгласи, че политиците остават длъжници към настояванията на българските жители. Той разяснява и конференцията от предходната седмица на основния прокурор Иван Гешев, на която той приказва за скрит план за отстраняването му, както и за превзета страна.

 ГЕРБ/СДС

„ Ние имаме от една пълноценна правосъдна промяна, с която да се ангажират всички политически партии, правосъдна промяна, която да изключва както случайни арести, по този начин и изборното правораздаване, по този начин и бягството от неналичието на наказване.

В българското общество остава дълбокото подозрение към момента за работа по правилото на изборното правораздаване. Ето това в действителност би трябвало да бъде целенасочена политика “.

Държавният глава разяснява и положението на финансите в страната, като увери, че учредения за терзание няма, няма и опасност за валутния ръб, нито за заплатите и пенсиите на българските жители, а това било заслуга на служебното държавно управление.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР