България не може да продължава да издържа нито Украйна, нито

...
България не може да продължава да издържа нито Украйна, нито
Коментари Харесай

България не може да продължава да издържа нито Украйна, нито ислямски фундаменталисти

България не може да продължава да устоя нито Украйна, нито ислямски фундаменталисти. Това пишат в отворено писмо редица българи. То е оповестено във Фейсбук от Недялко Недялков.

SafeNews го показва без редакторска интервенция:

СТИГА ВЕЧЕ ТОЛКОВА, ТАКА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ.

Решени сме да сложим точка на този незаконен режим.

Ако ви харесва, другари, споделяйте! Ще разчитаме занапред на вас, моментът пристигна.

ОТВОРЕНО ПИСМО до водачите на парламентарно показаните партии

КОПИЕ до президента на републиката и ръководителя на Народното събрание

България се намира в изключително сериозен стадий от хилядолетната си история

Състоянието на всеобщ нравствен и стопански крах се задълбочава като функционалност от ръководството на лишен от полезности, деградирал политически хайлайф, който целеустремено разрушава устоите на обществото ни.

Една антибългарска клептократична клика, ползваща се с поддръжката на външни фактори, се е заела интензивно да подложи на тестване всичко, което може да бъде обвързвано с България и българите като нация.

На безпощадна проверка се подлагат груповата памет на българина, православното християнство като вяра, формирала избрани светоглед и ценностна система, фамилията като общественост, в границите на която се отглеждат и възпитават децата на България.

За страдание, всичко това се показва като неминуем „ цивилизационен избор “ и ярко евроатлантическо бъдеще, което в миналото ще донесе благополучие за всички членове на обществото ни.

Националната страна, съгласно новите канони на либерал-социализма, е непотребна

Глобалисткият олигархичен хайлайф преглежда националната страна като отживялост, нещо, което е в тежест на „ свободните “ и „ отворени “ безкласови, денационализирани, атеистични общества.

Всичко, което властта прави сега, ни кара да мислим, че се цели изчистването на територията ни от нас, българите, и от всичко, което може в миналото да подсети за съществуването ни.

Това е обезродяване, това е дебългаризация

България не е на прага, а към този момент е изпаднала в чудовищна демографска злополука. На карта е сложено физическото оцеляване на нацията, само че водачите на ръководещите партии – на процедура компрадори, неглижират тематиката за изчезващия български човек.

Компрадорите нехаят за съдбините на отечеството, интересуват се само от необмислен обир на държавни средства, легендирайки го като „ свободен пазар “ и „ стопанска система, учредена на правила “. Това, несъмнено, е бутафория, която сътвори олигархичен модел, целящ само прехвърлянето на обществения запас в ръцете на малко на брой, които образуват клиентелата на властта.

Вече е повече от явно, че стопанска система без присъединяване на страната като акционер и вложител не може да способства за напредък.

У нас се случва противоположното – сериозна инфраструктура, от която зависи живота и здравето на българския народ, се намира в предаварийно състояниe; липсва съответен проект за вложения, с които да се преодолее разпада.

Жизненоважни браншове са недофинансирани

Усеща се недостиг за обикновени уреди, като коли за спешна помощ и детски лечебни заведения, макар големия бюджет на така наречен „ здравна каса “. Възрастните и заболели хора са подложени на геноцид около самоцелно усложнената процедура за изписване на медикаменти, която явно облагодетелства фармацевтичните лобита.

Да не приказваме, че нашите сънародници към този момент пътуват до Турция и Сърбия, с цел да си купят по-евтини медикаменти, и то на български производители! Сглобката разви същински „ лекарствен туризъм “.

Всичко в близост е пропито от корупция и се разпада, само че властта твърди, че в страната се следи нечуван напредък.

Настоящото държавно управление бе образувано след арогантна и безцеремонна замяна на вота на българските жители

То няма ясна стратегия и цели; като единствен приоритет се акцентира присъединяване на България във военния спор сред Русия и подкрепяната от някои западни страни Украйна.

А същинският приоритет е персоналното оцеляване на партийните водачи от сглобката, откупването им от наказания, в името на което те посегнаха даже на българската Конституция.

Темата за войната и мира е екзистенциална, не геополитическа.

Инфлацията е осезаема за джоба на всеки жител, когато заплаща битовите си сметки или когато влезе в магазина.

В същото време така нареченото „ евроатлантическо “ държавно управление, наричано пренебрежително от българите „ сглобка “ и ползващо се с рекордно невисок рейтинг, пренасочва огромен държавен запас към украинския фронт.

Основен приоритет за България е Украйна, споделя министър председателят Николай Денков и непосредствено самопризнава родоотстъпничеството си

За първа година пенсионерите ни не получиха коледни бонуси – средствата за тях бяха „ пренасочени “ към украинската стопанска система.

За сходно действие въстана цяла Германия, до момента в който българският народ към момента е „ успан “ от пропагандата на казионните малките екрани.

България би трябвало да гледа на войната в Украйна, както и на всяка друга война, прагматично. Изхождайки от националните си ползи и от ползите на българския поданик. И вместо непрекъснато да приказваме за ново и ново въоръжаване, би трябвало да приказваме за мир и договаряния.

Риторика, която към този момент се възприема от консервативните кръгове в Европа и зад Океана

Няма по-висша полезност от мира и човешкия живот, пацифизмът не е мръсна дума, нито синоним на путинофилия, както ни убеждават ултралевичарите.

Въвличането на България във война е нещо съществено и сме изцяло уверени, че тези, които правят това, би трябвало да понесат отговорност.

Кой и за какво е решил, че може да продължава да „ влага “ парите на българския поданик в едно корупционно тресавище, в една изгубена война?

Естественият път, който България би трябвало да поеме, е този на цялостния и категоричен неутралитет. Всичко друго крие голям риск и не е подчинено на българския народен интерес.

Единственото, което това държавно управление прави в интернационален проект, е редовно и с възторг да затвърждава колониалния статут на България, като се съгласява с безусловно всяка низост, на която страната ни бива подлагана.

Приемането на България в митническия съюз, по-известен като шенгенско пространство единствено по въздух и вода, в случай че 97% от всички пасажери и товари се движат през сухопътните граници, е показателно.

В допълнение държавното управление се съгласи да одобри безграничен брой мигранти, които да обитават на територията на България

Намираме това държание за извънредно унизително и безперспективно, рушащо престижа и имиджа на страната и народа ни.

България не може да продължава да устоя нито Украйна, нито ислямски фундаменталисти, предрешени на мигранти. Самоубийство е непринудено да внасяме тероризъм, че и да прекрояваме образованието си по неговата мяра.

Българската власт би трябвало да намерения на първо място за българския народ и да го направи с обич и угриженост, а не с скука и популизъм. България заслужава същински консерватори и родолюбци в ръководството и нашата задача е да й ги дадем.

Категорично се противопоставяме на опитите да се образува псевдодоктрина на „ националното единение “, която стъпва единствено и само върху омразата и уплахата към други нации, съгласно една геополитическа обстановка, наложена извън.

Считаме, че това държавно управление целеустремено дезинтегрира българската нация и разрушава одобрени през хилядолетната ни история архетипи

Създаденият ценностен вакуум и юридически нихилизъм доведоха до крах на държавността. Все по-малко българи се отъждествяват с българската страна, такава, каквато е сега.

Убедени сме, че в незабавен порядък би трябвало да бъде преосмислена българската външна политика и всевъзможни бъдещи „ партньорства “ следва да се базират предпочитано на националния интерес, а не на колониална взаимозависимост.

Незабавната оставка на актуалното държавно управление и разпускането на 49-тото Народно заседание е единствено едно от изискванията, с цел да стартира развой на нормализация в страната – а точно възобновяване на СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!

С актуалното възвание желаеме да уведомим всички институции и парламентарно показани партии, че по този начин повече не може.

Унижението и разпадът няма по какъв начин да продължат

Всеки ден на власт на това ръководство е гибелен.

Ако държавното управление не подаде оставка в допустим период – към така наречената „ ротация “, сме решени да предприемем всички законови стъпки като жители и сложим точка на този незаконен режим.

В най-скоро време ще представим пред обществото съответната си визия за спасяването на отиващата си българска нация, за възобновяване на поруганата българска държавност.

Първо България!

Решени сме да се обединим и действаме дружно, макар разликите между тях.

Правителство на „ евроатлантическите полезности “?

А по кое време ще има българско държавно управление, изповядващо български полезности?

Правителство, което ще възроди българската просвета и обучение, стопанска система, войска, достойнството българска?

Правителство, което ще се погрижи за своя народ, не за непознатия.

Страхил Ангелов, журналист
Петър Волгин, публицист, радиоводещ
Недялко Недялков, публицист, издател
Николай Марков, специалист по национална сигурност
Крум Савов, публицист, тв водещ
Петър Недевски, държавник, придвижване „ Агора “
Боян Чуков, специалист по антитероризъм, посланик
Проф. Боян Дуранкев, икономист, учител
Давид Александров, съпредседател на съдружие „ Род “ и „ Месец на фамилията “
Симеон Миланов, публицист
Тодор Беленски, публицист
Войн Божинов, академик, лекар по история от Българска академия на науките
Вихра Павлова, академик, лекар по философия от Българска академия на науките
Емил Йотовски, публицист
Станислав Бачев, лекар по политология
Мария Мусорлиева, юрист, експерт по изборно право
Иван Динев – Устата, музикант, шоумен
Николай Бареков, публицист
Румяна Ченалова, юрист
Проф. Нако Стефанов
Ген. Стоимен Стоименов
Антон Проданов, държавник, съдружие „ Съединение “
Симеон Славчев, политик
Иван Герасимов, публицист
Пламен Павлов, Българска газова асоциация
Стоян Калоянов, доктор, държавник
Калин Тодоров, журналист

Още отзиви четете в категорията Коментари 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР