България не може да остава дълго време без стабилно правителство.

...
България не може да остава дълго време без стабилно правителство.
Коментари Харесай

Даниел Митов: Ние оставаме в опозиция, да не разчитат на нас

България не може да остава дълго време без устойчиво държавно управление. Предишният парламент беше трансфорат в зоопарк и в този момент следим следствията, надяваме се този парламент да бъде друг, да има по-дълъг небосвод. Ние оставаме в съпротива, да не разчитат на нас. Другите би трябвало да си поддържат държавно управление на " ИТН ". В първите минути ще стане ясно какви са сделките. Това разяснява Даниел Митов от ГЕРБ преди откриването на първото съвещание на 46-ото Народно заседание.

" Ние дадохме своя прочит на изборите. Ако би трябвало да сме почтени, ние спечелихме вота в България, ясно е, че вотът беше извърнат с гласове от чужбина. Ще вършим разбор на машинното гласоподаване и преливането на гласове от Движение за права и свободи към " ИТН ". Необходима е цялостна правосъдна промяна ", добави Даниел Митов.

По думите му е нужен по-сериозен надзор върху фигурата на основния прокурор и методът по който се избира.

" Когато вършим промени би трябвало да са свързани логичен. ГЕРБ постоянно е била градивна. Надявам се, че другите партии са узрели, не можем да подлагаме българския народ на непрекъснати политически земетресения. Трябва да се подаде Планът за резистентност, да се продължи имунизацията, с цел да не се изхвърлят ваксини ", сподели още Даниел Митов.

Точно в 9.00 ч. през днешния ден тя ще открие първото съвещание на новия 46-и парламент. Гледайте го НА ЖИВО в ефира на Българска национална телевизия или на. Специалното студио " 46-ият парламент, формулата на властта " e с водещи Христина Христова и Поли Златарева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР