България не е застрашена от енергийна криза, а от Кирил

...
България не е застрашена от енергийна криза, а от Кирил
Коментари Харесай

Борисов: От 22 държави, които търгуват с Русия, газът е спрян само на България

„ България не е застрашена от енергийна рецесия, а от Кирил Петков и компания ”, съобщи водачът на ГЕРБ
„ Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора”, сподели водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов покрай Приморско. По мотив прекъсването на синьото гориво от Русия към България, Борисов съобщи: „ Помните ли, когато ви показвах реверсивните компресори, подменихме десетки - най-хубавите, с най-мощните, американски, най-хубавата компания, с цел да може да вкарваме от Турция и от България в Турция, в Гърция, В Румъния, в Сърбия - 100 % диверсификация. На 31 декември тази година трябваше да е подготвена и гръцката връзка. Сега от 22 страни, които търгуват с Русия, газът е спрян единствено на България. Не го споделям с неприятно възприятие - поради тези некомпетентни хора, които инцидентно попаднаха в ръководството, българите ще платят страховити цени”. Борисов съобщи, че в случай че е бил на власт с министър Делян Добре до момента да е пратил в Гърция и да са поставили банкова гаранция.

„ Днес ние може да взимаме газ и от Гърция, и от Турция, от всякъде. Но би трябвало в този момент да има мислеш министър. А когато прякорът му е Кеша, той не е отишъл да си резервира капацитет”, сподели още Борисов и добави: „ България не е застрашена от енергийна рецесия, а от Кирил Петков и компания”. Той изрично съобщи, че няма смисъл от предварителни избори: „ Държавната пара ми се свиди, половин милиард похарчихме за избори. Виждам най-накрая президентът Радев, това което ни натресе, да си го отзове, да събере политическата класа, водачите, тези, които знаят и могат, да им сложи задача и в рамите на този парламент е най-добре. ГЕРБ все им е отговорен, че не си заплащат сметката”.

По тематиката с идната аудиенция на българската държавна делегация в Украйна Бойко Борисов съобщи: „ Днес ще отидат в Киев да похарчат милиони за селфита, да се снимат със Зеленски. Българска социалистическа партия не отиват, тъй като работят, изнасят оръжие”, безапелационен бе той.

Според него „ потребният ход е незабавно да си отиват и да идва способен човек, който още през днешния ден да реши въпроса”.

Очаквайте детайлности!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР