България не е втора ръка държава в Европейския съюз. Това

...
България не е втора ръка държава в Европейския съюз. Това
Коментари Харесай

Премиерът Донев: Кабинетът Петков не е свършил нищо по отношение на Шенген

България не е втора употреба страна в Европейския съюз. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев по тематиката Шенген в предаването „ Тази събота “ по БТВ. До последно не сме се отказали да водим разговор с страните от Европейски Съюз за Шенген. България би трябвало да работи по тази причина другите страни членки да схванат кой е националния ни интерес. Шенген е общоевропейски интерес, освен народен, уточни служебният министър председател. 

Позицията на Австрия визира по какъв начин действа общоевропейската шенгненска зона. Австрия ясно открои кой е казуса. България към момента не е в Шенген, само че не позволи мигрантски поток към Австрия. Убеден съм, че България е правова страна. Не бих споделил че е корумпирана страна. Има обособени практики, добави той. 

Относно чуването му в пленарна зала в петък, Донев разяснява: Това чуване се трансформира в политически пиар. Проблем бяха тематиките и въпросите, които се задаваха. Шенген се трансформира в народен приоритет. Не одобрявам упреците на „ Продължаваме промяната “ и Българска социалистическа партия, че служебното държавно управление не си е приключил работата. Служебното държавно управление засилва всичко. За два месеца създаде нужните промени в законите, които внесохме в Народното събрание. Предишното държавно управление не беше свършило нищо във връзка с Шенген. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР