България не е най-очевидният избор за меден месец, но не

...
България не е най-очевидният избор за меден месец, но не
Коментари Харесай

Lonely Planet: България е топ дестинация за нискобюджетен меден месец през 2023 г.

" България не е най-очевидният избор за меден месец, само че не е скъпа дестинация без значение от сезона ", по този начин интернационалният справочник Lonely Planet показва страната ни, която е включена на осмо място в класацията му за " 10 от най-хубавите места за нискобюджетен меден месец през 2023 година " в света.

Столицата София има с какво да заинтересува феновете на градския живот с кипящата си културна сцена, където билет за най-хубавите представления в Софийската опера и балет може да се откри за по-малко от 10 $.

 iStock

 

" Любителите на слънцето могат да полентяйстват край Черно море: мек пясък, бира за към 2 $ - какво да не му харесаш? ", отбелязва изданието.

Почитателите на зимата могат да се насочат към най-изгодните места за каране на ски в Европа: Банско и Боровец имат писти за всички равнища скиори, както и фамилни пансиони, задушевни таверни и (благодарение на евтината бира) прелестни места за отдих след карането на ски, са забелязали създателите на класацията.

 iStock

 

Изданието предлага на читателите си, които желаят да покарат ски на ниска цена и са удовлетворени и от базови уреди, Витоша, която е едвам на 10 км от София.

На първите три места в класацията за младоженци, които не желаят да харчат доста след огромните разноски към сватбата, са Мароко, Индия и Португалия. 

Изображение: iStock; Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР