България не е най-очевидният избор за меден месец, но не

...
България не е най-очевидният избор за меден месец, но не
Коментари Харесай

Международен пътеводител ни включи в световния топ 10 за нискобюджетен меден месец


" България не е най-очевидният избор за меден месец, само че не е скъпа дестинация без значение от сезона ", по този начин интернационалният справочник " Лонли планет " показва страната ни, която е включена на осмо място в класацията му за " 10 от най-хубавите места за нискобюджетен меден месец през 2023 година " в света, съобщи Българска телеграфна агенция.

Столицата София има с какво да заинтересува феновете на градския живот с кипящата си културна сцена, където  билет за най-хубавите представления в Софийската опера и билет може да се откри за по-малко от 10 $.

" Любителите на слънцето могат да полентяйстват край Черно море: мек пясък, бира за към 2 $ - какво да не му харесаш? ", отбелязва изданието.

Почитателите на зимата могат да се насочат към най-изгодните места за каране на ски в Европа: Банско и Боровец имат писти за всички равнища скиори, както и фамилни пансиони, задушевни таверни и (благодарение на евтината бира) прелестни места за отдих след карането на ски, са забелязали създателите на класацията.

Изданието предлага на читателите си, които желаят да покарат ски на ниска цена и са удовлетворени и от базови уреди, Витоша, която е едвам на 10 км от София.

На първите три места в класацията за младоженци, които не желаят да харчат доста след огромните разноски към сватбата, са Мароко, Индия и Португалия. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР