България не е НАТО, България не е ЕС, заяви от

...
България не е НАТО, България не е ЕС, заяви от
Коментари Харесай

Костадинов: България не е ЕС, България не е НАТО

България не е НАТО, България не е Европейски Съюз, съобщи от трибуната на Народно събрание Костадин Костадинов.

Той сподели, че би трябвало да " си сменим съдружниците ".

Лидерът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов излезе с декларация от трибуната на Народното събрание с въпроси към американския министър на защитата Лойд Остин, който ще посети България, съобщи news.bg.

Българското държавно управление не можело да прозре, че съдружниците ни водят към война, счита Костадинов и предизвести, че те ще ни създадат пред фронтова линия. Отбраната на страната се дава на непознати войски и непознати генерали, счита Костадинов.

Умират хора от двете страни на Украйна и Русия. Благата на страната ни се дават на непознати страни, по мнението му, а България би трябвало да дава на нас, българите сигурност.

Как тъкмо визитата на Остин подкрепя националната ни сигурност и по какъв начин резервира националния ни интерес, недоумява Костадин Костадинов.

Освен това Костадинов пита какво става с чертежите на самолетите. Той пита и за какво договорът за изтребителите е засекретен.

На наша територия има четири американски бази, напомни водачът на " Възраждане "  и настоя да бъде преустановен договорът за базите. Това не са бази на НАТО, това са бази на Съединени американски щати, безапелационен бе водачът на " Възраждане ".

България не е НАТО, България не е Европейски Съюз, счита Костадинов. Няма безконечни другари и съдружници, има безконечни ползи, посочи той. Когато нещо не е в полза на страната ни, по думите му, трябвало да си сменим съдружниците.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР