България не е изнасяла оръжие за Украйна, но е възможно

...
България не е изнасяла оръжие за Украйна, но е възможно
Коментари Харесай

Никола Стоянов: Ще предложа отстъпката за горивата да остане до 2023 г.

България не е изнасяла оръжие за Украйна, само че е допустимо да е изнасяла до трети страни, посредством които то да е стигало до Украйна, сподели още Никола Стоянов

Ще предложа отстъпката за бензина за жители да остане до 2023 година, съобщи служебният министър на стопанската система и индустриятаНикола Стоянов по bTV.

798 инспекции за далавера в действителност не са за далавера, а за необявени цени, сподели Стоянов. Според него съществени злоупотреби няма.

Трябва да се предизвикват потребителите да пестят сила, както е в Европа. Поздравявам министъра на енергетиката, че не вкара две цени за електричество. Според мен страната би трябвало да оказва помощ на хората, които нямат, а не на калпак.

Политическата неустойчивост въздейства върху решенията на задграничните вложители, сподели още Стоянов.

България не е изнасяла оръжие за Украйна, само че е допустимо да е изнасяла до трети страни, посредством които то да е стигало до Украйна, сподели още Никола Стоянов.

Ще желаяме смяна в закона за поощряване на вложенията, с цел да отваряме индустриални зони в по-малки градчета и да създадем работни места там, където хората мъчно свързват двата края. Със сигурност едно от тези места ще е северозападът, съобщи Стоянов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР