България може да вложи 50 милиарда евро в реална модернизация,

...
България може да вложи 50 милиарда евро в реална модернизация,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ако искате приказките да станат действия, дайте ни мандат за управление

България може да вложи 50 милиарда евро в действителна рационализация, работни места и развиване на институциите през идващите две години, с цел да обезпечи европейско качество на живот на жителите си. Това съобщи пред жителите на Варна Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския от обединяването сред “Демократична България ” и “Продължаваме смяната ”, оповестяват от пресцентъра на коалиция ПП-ДБ.

Според него България би трябвало да притегли нови вложения, да модернизира армията и енергетиката си и да приключи правосъдната промяна, тъй че да има един закон за всички, вместо боязън от рекет и безотговорност. 

“Заставаме пред вас като екип, а не просто като коалиция и номер на регистрация в ЦИК. Ние гледаме в една посока, имаме преплетени дела и биографии, оказали сме, че не сме част от казуса, а фундаментална част от решението му. Ние желаеме самоуверено, амбициозно и реформаторско ръководство. Можем да го създадем, колкото и да е мъчно. Ако желаете приказките да станат дейности, дайте ни мандат за ръководство ”, сподели още Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския в наличието на лидера на листата Даниел Лорер, Стела Николова, Ивайло Митковски, Кристиана Стоянова и останалите претенденти от варненската листа на обединяването.

Според Иванов е изключително значимо коя политическа мощ ще получи самодейността и първия мандат, с цел да заложи и осъществя целите си. Лидерът на “Да, България ” подсети, че на хартия доста партии поддържат влизането в еврозоната, само че само Политическа партия и Демократична България са подкрепили нужните за задачата промени в Кодекса по застраховането, които бяха изискване за присъединението ни към нея.

“Търсим поддръжката на жителите, с цел да прекратим безвремието и политическата рецесия, да осъществяваме целите си и да създадем същински реформаторско държавно управление, което да придвижи Българиуя напред ". Иванов акцентира още, че образованието е основна инвестиция в бъдещето, а модернизацията му е измежду водещите цели в програмата на обединяването. Принципът “парите следват ученика ” би трябвало да бъде заменен с “парите следват качеството ”, с цел да може всяко българско дете да има обезпечен достъп до качествено обучение.

Според Иванов стандартите в българското обучение би трябвало да бъдат изравнени с най-хубавите интернационалните стандарти, а компетенциите, усвоявани от децата в учебно заведение, следва да им послужат на пазара на труда.

“Заплатите на учителите и на всички чиновници в образованието би трябвало да се покачат, тъй че това да остане в действителност влиятелна специалност за най- положителните експерти ”, заключи Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР