България може да изгуби европейски средства заради сриващото се доверие

...
България може да изгуби европейски средства заради сриващото се доверие
Коментари Харесай

Делчев: Заради страха на Борисов от предсрочни избори спрират еврофондовете

" България може да изгуби европейски средства поради сриващото се доверие на Европейски Съюз в премиера Бойко Борисов. Критерият на Европейски Съюз за „ господство на правото “ в България е неосъществим от това държавно управление с доста ниско публично доверие. Борисов се е вкопчил във властта, тъй като го е боязън, че в случай че подаде оставка, ще се сбогува със свободата си, а може и с нещо по-ценно за него. Така цялата страна, в това число и съдружните сътрудници от Движение за права и свободи и патриотите, стават заложници на страховете на един човек ". Това сподели, ръководител на Движение България на жителите, в предаването Денят с Веселин Дремджиев по ТВ1 и ТВ+.
" Благодарение на гражданската сила на митингите най-популярните интернационалните медии към този момент отразяват злоупотребите на ГЕРБ в ръководството. Разбраха, че българите не са мързеливи жители, а пълноценни европейски жители потискани от порочна система на ръководство. За страдание към момента се следят опити на обособени партии като Българска социалистическа партия и други, да употребят достоверния митинг за вътрешнопартийните си цели. Ние от Демократична България призоваваме от първата седмица на митингите тези опити да спрат ", напомни той.
 Димитър Делчев, ДБГ: Стимулирането на фамилни стопанства ще донесе доста изгоди на България Димитър Делчев, ДБГ: Стимулирането на фамилни стопанства ще донесе доста изгоди на България
Димитър Делчев е магистър по право от Софийския университет. Специализирал е европейско и британско право към университета Кеймбридж. П...
Делчев акцентира, че специалисти от „ Изправи се.БГ “ и майките от „ Системата ни убива “ са били нелегално изхвърлени от гардовете в нарушаване на два закона и Конституцията. " Откакто депутатите се върнаха от почивка, председателката на Народното събрание Караянчева забрани достъпа на жители и медии до общите пространствата на „ богоизбраните “ депутати. Наруши се 30 годишна демократична традиция, а партийният дом замязя на укрепен с въоръжена защита бункер. Една от задачите на Великото национално въстание и митинга е да обезпечи зелен кулоар за връщане на жителите назад в институциите, които би трябвало да работят в техен интерес ", безапелационен бе той.
Димитър Делчев разгласи, че стартират процедури по привикване на националните органи на Движение България на жителите, на които партията да реши за сътрудниците и формата на явяване на идващите избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР