България може да има нов селекционер, ако утре лъвовете не

...
България може да има нов селекционер, ако утре лъвовете не
Коментари Харесай

Кръстаич стяга куфарите при издънка срещу Литва

България може да има нов селекционер, в случай че на следващия ден " лъвовете " не успят да победят последния в групата Литва на " Васил Левски ". По принцип търпението на всички към Младен Кръстаич се изчерпа още след загубата от Черна гора през септември, само че в последна сметка той получи още един късмет.

Факт е, че въпреки и да имаме единствено 2 точки, в множеството си срещи играхме добре и невероятният малшанс ни лиши от по-добри резултати. Черна гора ни би с 10 души в последната минута, а Сърбия ни изравни в Разград още веднъж в последната секунда.
 Кръстаич с следващ фрапантен ход в националния тим
Кръстаич с следващ фрапантен ход в националния тим

Пуска запаса на Левски за титуляр

Освен това Младен Кръстаич стартира самоуверено да постанова млади футболисти, за което доста от предшествениците му нямаха храброст.

Ако не победим Литва, има огромен късмет да приключим без триумф в тези квалификации, тъй като през ноември ни предстоят срещи със Сърбия в Белград и Унгария на " Васил Левски ". Това ще бъде извънредно неприличен миг в нашата футболна история.

Младен Кръстаич има контракт с БФС до лятото на 2024 година Именно високата наказателна клауза пази гърба на някогашния състезател на Шалке 04 досега. При издънка с Литва обаче няма какво да избави неговия пост. За нов народен селекционер се спрягат Илиан Илиев, Александър Томаш и Илия Груев, написа " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР