България, която е скритото бижу на Европа, и в която

...
България, която е скритото бижу на Европа, и в която
Коментари Харесай

Уникално! България е скритото бижу на Европа! Представиха ВИДЕО за българското европредседателство

България, която е скритото украшение на Европа, и в която няма по какъв начин да не се влюбиш от пръв взор – подобен облик на страната ни цели да построи един от видеоклиповете за българското председателство на Съвета на Европейския съюзр, съобщи bnt.bg. Този клип и още един, отдаден на целите на председателството ни, бяха показани през днешния ден в НДК пред публицисти от министър Лиляна Павлова.



Ролите на момчето и момичето във видеото, озаглавено „ Няма по какъв начин да не се влюбиш в нея от пръв взор! “, се извършват от актьорите Бойко Кръстанов и Лорина Камбурова. Двамата персонажи се срещат във трен и стартират странствуване. Те се влюбват както един в различен, по този начин и в България, в хубостта и обичаите ѝ.

При представянето министър Павлова разяснява:
За нас е значимо да покажем, че има доста неща, които ни сплотяват и в същия миг пазим своята различност, своята българска еднаквост, просвета и обичаи, само че пък и в България има доста неща, поради които си заслужава, това е другото главно обръщение, да се връщаш нееднократно.”

Видеото е продуцирано от Димитър Гочев, режисьор е Божидар Велинов, а сценаристи са Мирон Крумов и Мариана Събева.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР