България Кирил Ананиев: Скоро ще влезем в театрите и оперите

...
България Кирил Ананиев: Скоро ще влезем в театрите и оперите
Коментари Харесай

Кирил Ананиев: Скоро ще влезем в театрите и оперите

България Кирил Ананиев: Скоро ще влезем в театрите и оперите " Имаме потребност от възобновяване на естествената активност на театралните изкуства на закрито ", сподели здравният министър 22 май 2020, 15:11  Кирил Ананиев: Скоро ще влезем в театрите и оперите Източник: БГНЕС
ез да споделям дата - скоро ще дадем опция да влезем в театрите и оперите.

Това сподели министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев по време на петъчния парламентарен надзор, представен от Агенция "Фокус ".

"Имаме потребност от възобновяване на естествената активност на театралните изкуства на закрито. Работим по този въпрос. Без да споделям в този момент дата, скоро ще дадем опция да влезем в театрите и оперите. Разбира се, при избрани санитарно-хигиенни и други противоепидемични ограничения ", сподели още Ананиев.

"Допълнителни хонорари за април по предварителни планове се чака да получат общо 6626 лица в общ размер на 9 млн. 454 хиляди 607 лева ", сподели още министърът.

Изявлението пристигна в отговор на въпрос на депутата от Българска социалистическа партия доцент Георги Йорданов за финансово стимулиране на медицинските експерти в изискванията на пандемия от COVID-19.

Той посочи, че вътре влизат осигуровки, налог общ приход и осигуровки за сметка на работодателите.

"От тези лица 3950 са медицински и немедицински личен състав на 59 лечебни заведения на територията на цялата страна в размер на 5 млн. 550 хиляди лева и 2676 лица, чиновници на РЗИ, Националния център по заразни и паразитни заболявания и ЦСМП в размер на 3 млн. 904 хиляди 467 лева ", добави още Ананиев.

Министърът увери, че в осъществяване на плана е планувано спомагателни трудови хонорари да се изплащат на медицинския и немедицинския личен състав, директно ангажиран с дейностите по наблюдаване, диагностика и лекуване на пациентите с потвърден ковид, настанени за болнично лекуване.

"За тази цел са написани ясни, обективно измерими критерии ", добави още Ананиев.

Той показа и последни отчетни данни за месец март 2020 година

"По последни отчетни данни за месец март 2020 година спомагателни хонорари в размер на 1000 лева са получили общо 3578 лица в общ размер на 5 млн. 297 хиляди 702 лева, в това число персонални осигуровки, налог общ приход, осигуровки за сметка на работодателя, включително 1718 лица медицински и немедицински личен състав от 37 лечебни заведения на територията на цялата страна в размер на 2 млн. 556 хиляди 196 лева и 1860 лица, чиновници на РЗИ и Националния център по заразни и паразитни заболявания и на Центровете за незабавна здравна помощ в размер на 2 млн. 741 хиляди 506 лева ", сподели още министърът.




 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: Кирил Ананиев .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 И пенсионери могат да получат безлихвен заем  1 Солена санкция, в случай че не пуснеш контрольор в магазина  1 Над 50 на 100 от българите се опасяват за работата си  1 14-дневна карантина за идващите във Англия --> Пaрите ни  И пенсионери могат да получат безлихвен заем И пенсионери могат да получат безлихвен заем  Солена санкция, в случай че не пуснеш контрольор в магазина Солена санкция, в случай че не пуснеш контрольор в магазина  Над 50 на 100 от българите се опасяват за работата си Над 50 на 100 от българите се опасяват за работата си  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531 Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531  Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно  Пет неистини за ковид Пет неистини за ковид  <br> Филм за любовта сред Кемал Ататюрк и Димитрина Ковачева <br>
Филм за любовта сред Кемал Ататюрк и Димитрина Ковачева
Последни  Кои са рисковите места след разхлабването на ограниченията Кои са рисковите места след разхлабването на ограниченията  Кирил Ананиев Кирил Ананиев: Скоро ще влезем в театрите и оперите  По-ниски цени в Гърция от 1 юни По-ниски цени в Гърция от 1 юни  <p>Финалът на Hell&rsquo;s Kitchen България завладя телевизионния ефир</p> Финалът на Hell’s Kitchen България завладя...  Renault Zoe Предстои същински взрив на е-колите. Обяснено в числа  Велоалеи и нова бус лента по бул. Велоалеи и нова бус лента по бул. " Патриарх Евтимий "  Какви са рисковете пред Италия след разхлабването на ограниченията? Какви са рисковете пред Италия след разхлабването на...  Снимка: pixabay Вулканът Етна изригна още веднъж  Най-дългият авто тунел у нас ще е подготвен следващата година Най-дългият авто тунел у нас ще е подготвен следващата година  <p>Няма оживели след самолетната злополука в Пакистан&nbsp;</p> Няма оживели след самолетната злополука в...  <p>&bdquo;Откраднат живот&rdquo; ще зарадва почитателите с десети сезон</p> „ Откраднат живот” ще зарадва почитателите с...  Реджеп Бадев Победителят в Hell’s Kitchen: Трудно ми беше  ВАП желае незабавна инспекция на градежа на небостъргач в София ВАП желае незабавна инспекция на градежа на небостъргач в...  <p>Да мечтаеш за соло балет &ndash; подготовки за Болшой театър</p> Да мечтаеш за соло балет – подготовки за Болшой...  <p>Най-красивите водопади в света (СНИМКИ)</p> Най-красивите водопади в света (СНИМКИ)  Борисов ревизира ремонтните действия по ВиК мрежата в Перник Борисов ревизира ремонтните действия по ВиК мрежата в...  На път за празниците: Какви ограничения са подхванати? На път за празниците: Какви ограничения са подхванати?  На първо четене: 9% Данък добавена стойност в заведения за хранене и хотели На първо четене: 9% Данък добавена стойност в заведения за хранене и хотели  Над 30 000 българи към този момент се съветват с доктор онлайн Над 30 000 българи към този момент се съветват с доктор онлайн  " Това е класическо поръчково ликвидиране " Всичко от през днешния ден Виц на деня Един началник събрал служащите си на оперативка в понеделник сутринта и им споделил: - Момчета, кой какво ще работи тия дни не знам, обаче в… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно  Пет неистини за ковид Пет неистини за ковид  КПКОНПИ лишава имущество на някогашен финансов министър, запорират и акции на Прокопиеви  От първи юни пада 14-дневната карантина с Гърция и Сърбия  Семейство с две бебета: Нападнаха ни и ни биха с бухалки  Вирусолог: Епидемиите изчезват доста преди да открием по какъв начин да ги направляваме Водещи вести  На първо четене: 9% Данък добавена стойност в заведения за хранене и хотели На първо четене: 9% Данък добавена стойност в заведения за хранене и хотели  <p>Няма оживели след самолетната злополука в Пакистан&nbsp;</p> Пътнически аероплан с над 100 души на борда се разруши в Пакистан  Най-дългият авто тунел у нас ще е подготвен следващата година Най-дългият авто тунел у нас ще е подготвен следващата година  " Това е класическо поръчково ликвидиране "  <p>Има проблем с магнитното поле на Земята</p> Има проблем с магнитното поле на Земята  Кои са рисковите места след разхлабването на ограниченията Кои са рисковите места след разхлабването на ограниченията  Велоалеи и нова бус лента по бул. Велоалеи и нова бус лента по бул. " Патриарх Евтимий "  Какви са рисковете пред Италия след разхлабването на ограниченията? Какви са рисковете пред Италия след разхлабването на ограниченията?  <p>Финалът на Hell&rsquo;s Kitchen България завладя телевизионния ефир</p> Финалът на Hell’s Kitchen България завладя телевизионния ефир  Жестоко ликвидиране в Слънчев бряг, мъж намушка с нож жена си Жестоко ликвидиране в Слънчев бряг, мъж намушка с нож жена си  Положителна проба за ковид в ясла в Кнежа Положителна проба за ковид в ясла в Кнежа  Renault Zoe Предстои същински взрив на електрическите автомобили. Обяснено в цифри
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР