България като член на ЕС трябва да престане да се

...
България като член на ЕС трябва да престане да се
Коментари Харесай

Янев: България да престане да се държи като кандидат-член на ЕС и да предлага решения

България като член на Европейски Съюз би трябвало да престане да се държи като кандидат-член и да предлага решения , да предлага визии наедно с другите европейски водачи. Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният длъжностен министър председател и водач на " Български напредък " Стефан Янев .

Той уточни, че в тази ситуация с природния газ липсват общо европейско решение и взаимност.
 Кабинетът обяснил на Европейска комисия какво прави с
Кабинетът обяснил на Европейска комисия какво прави с " Газпром "

Европейска комисия е подкрепила концепцията за районно съдействие при диверсификация

" Въпросът с газа съгласно мен би трябвало да провокира някакъв тип европейска взаимност. Това е един доста сериозен въпрос и ресурсите и тяхното съществуване или неналичие могат да водят до доста съществени последствия за стопанската система на Европейски Съюз като цяло. Европейският съюз така и така сега се държи като следвоенна плячка на някои велики страни отвън Европейски Съюз и би трябвало да откри своето лице. Трябва да откри своя метод за почтено място на масата, в международното разположение на силите ", разяснява Янев.

" Български напредък " на Стефан Янев няма червени линии, само че слага условия

Нямат стеснен профил и целева група от гласоподаватели

По думите му съществени тематики за България сега са инфлацията, природният газ, оцеляването и развиването на българската стопанска система . Янев сподели още, че високите цени на газа и неналичието на предвидимост водят до стрес измежду популацията и бизнеса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР