България Каракачанов: Северна Македония не спазва договора за добросъседство Вицепремиерът

...
България Каракачанов: Северна Македония не спазва договора за добросъседство Вицепремиерът
Коментари Харесай

Каракачанов: Северна Македония не спазва договора за добросъседство

България Каракачанов: Северна Македония не съблюдава контракта за добросъседство Вицепремиерът сложи ултиматум, че не би трябвало да поддържаме участието на страната в Европейски Съюз и, в случай че това не бъде направено - Вътрешна македонска революционна организация ще напусне властта 29 септември 2019, 19:00 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Каракачанов: Северна Македония не съблюдава контракта за добросъседство
Каракачанов: Северна Македония не съблюдава контракта за добросъседство
 Бащите на синовете, чиито убийци не получиха наказване
Бащите на синовете, чиито убийци не получиха наказване
 Запалиха колата на проверяващ служител на реда в София
Запалиха колата на проверяващ служител на реда в София
 Тревожно: След 10 години 7% от българите ще са над 80 години
Тревожно: След 10 години 7% от българите ще са над 80 години
 19-годишно момче почина при злополука с водач без брошура
19-годишно момче почина при злополука с водач без брошура
 Освещават храм, издигнат с дарения от дядо Добри
Освещават храм, издигнат с дарения от дядо Добри
 Какво време ни чака в края на септември
Какво време ни чака в края на септември
 Протест против Стратегията за детето
Протест против Стратегията за детето

ългарският кабинет да излезе с безапелационна позиция, че няма да поддържа участието на Северна Македония в Евросъюза. Това изиска вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов поради изявленията на президента Стефан Пендаровски.

И сложи ултиматум, че в случай че това не бъде направено, Вътрешна македонска революционна организация ще напусне властта.

Каракачанов е безапелационен, че на този стадий България не би трябвало да дава зелена светлина за започване на договаряния, до момента в който "не бъдат изчистени всички фалшификации от историята на българския народ в Македония ".

"Причината не е единствено изявлението на Пендаровски, а поради цялата политика, която Македония води. Тя не извършва контракта за добросъседство. Активно работих за сключването му ", съобщи в ефира на предаването "Неделята на NOVA " вицепремиерът.

"Единственото вярно решение е да излезем с решение на Министерски съвет. Оценяваме, че Македония не е направила задоволително по осъществяване на контракта сред двете страни, затова няма да я подкрепим ", съобщи вицепремиерът.

Каракачанов: България да не споделя "да " за Македония в Европейски Съюз към този момент

На 17 октомври следва Европейски съвет, на който се чака водачите на страните от Европейски Съюз да вземат решение за начало на договаряния за участие на Македония и Албания в Европейски Съюз. България би трябвало да реши дали да поддържа Македония, с цел да бъде дадена дата за начало на договаряния за участие в Съюза. Това решение зависи както от всички страни членки, по този начин и от всяка от тях поотделно. Решението ще се вземе единствено с безусловно болшинство. Дори и единствено една страна да бъде срещу, решение не може да бъде взето. Дни преди този момент - на 14 и 15 октомври, следва и следващото съвещание на взаимната Комисия сред България и Македония по историческите въпроси, която бе основана според подписания Договор за добросъседство сред двете страни, напомни в свое изявление отново по тематиката в събота вицепремиерът.

Ако Македония бъде позволена в Европейски Съюз без истината за историята и идентичността, това ще отвори на следващия ден евентуални претенции към страната ни, искания и нови спекулации, какви то наблюдавахме в продължение на последните 30 година, декларира още Каракачанов.

Нека българските политици не се тормозят да кажат "не " за предоставяне на датата на Македония за договаряния на този стадий, приканва той и акцентира, че това не е отношение към хората в братска Македония, а към "политиците, боравещи с коминтерновски способи и смятащи, че могат да влезнат през задния двор в Европейски Съюз за сметка на България ", безапелационен бе Каракачанов.

Зоран Заев: Присвоявахме непозната история

Пендаровски: Вие сте най-големият ни покровител

Македонският президент: Исторически факт е, че Гоце Делчев се е определял като българин

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Красимир Каракачанов .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Без болнични, в случай че не отидем на надзорен обзор?  1 Здравната и правосъдната системи не са по–специални от просветителната  1 Спасителите доброволци не получават отплата от работодателите си  1 Доход под 363 лв. – значи си безпаричен --> Пaрите ни  Без болнични, в случай че не отидем на надзорен обзор? Без болнични, в случай че не отидем на надзорен обзор?  Здравната и правосъдната системи не са по–специални от просветителната Здравната и правосъдната системи не са по–специални от просветителната  Спасителите доброволци не получават отплата от работодателите си Спасителите доброволци не получават отплата от работодателите си  Доход под 363 лв. – значи си безпаричен Доход под 363 лв. – значи си безпаричен Не пропускай  <br> Втора жертва от злополуката в Пловдив <br>
Втора жертва от злополуката в Пловдив
 Тревожно: След 10 години 7% от българите ще са над 80 години Тревожно: След 10 години 7% от българите ще са над 80 години  <br> Нещата, които <strong> да спрем да вършим </strong> след 35г. <br>
Нещата, които да спрем да вършим след 35г.
 Франция се сбогува с Жак Ширак Франция се сбогува с Жак Ширак Последни  Красимир Каракачанов Каракачанов: Северна Македония не съблюдава контракта за...  Бащите на синовете, чиито убийци не получиха наказване Бащите на синовете, чиито убийци не получиха наказване  Парадоксът в Русия: по-високи заплати, по-голяма беднотия Парадоксът в Русия: по-високи заплати, по-голяма беднотия  <p><strong>10</strong> неща, за които <strong>не изискуем обяснение</strong> на никого</p> 10 неща, за които не изискуем пояснение на никого  <p><strong>Диамантеният пръстен</strong> на една бъдеща знатна младоженка (СНИМКИ)</p> Диамантеният пръстен на една бъдеща знатна младоженка...  Предсрочни избори в Австрия, Курц сигурен в успеха Предсрочни избори в Австрия, Курц сигурен в успеха  Борис Джонсън Джонсън - Брекзит до 31 октомври, вероятен импийчмънт  Кейт Мидълтън и принц Уилям Най-бляскавите вечерни рокли на Кейт Мидълтън  На особено събитие претендентът за кмет на София Йорданка Фандъкова показа програмата си за идващия мандат на ръководство. Фандъкова откри предизборната си акция  Франция се сбогува с Жак Ширак Франция се сбогува с Жак Ширак  <p>Нещата, които <strong>да спрем да вършим </strong>след 35г.</p> Нещата, които да спрем да вършим след 35г.  Запалиха колата на проверяващ служител на реда в София Запалиха колата на проверяващ служител на реда в София  Александър Андреев, ЦИК Местните избори ще са най-тежките до момента  Мъж намушка с нож жена си в Септември Мъж намушка с нож жена си в Септември  Тревожно: След 10 години 7% от българите ще са над 80 години Тревожно: След 10 години 7% от българите ще са над 80...  Топъл есенен обяд - 3 хрумвания, които ще ни заредят с сила Топъл есенен обяд - 3 хрумвания, които ще ни заредят с...  <p>Втора жертва от злополуката в Пловдив&nbsp;</p> Втора жертва от злополуката в Пловдив  Apple iPad Какво би трябвало да знаем за новата iPadOS  Доналд Тръмп Тръмп и Украйна: една ужасяваща параноя  Освещават храм, издигнат с дарения от дядо Добри Освещават храм, издигнат с дарения от дядо Добри Всичко от през днешния ден Виц на деня - Добър ден! Голяма ракия, апелирам! - Господине, 8:00 ч. е! - Добро утро! Голяма ракия, апелирам! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Германската пенсионерка, която сбъдна Германската пенсионерка, която сбъдна " българската си фантазия "  Грета Тунберг: Хората страдат, умират, екосистеми се разрушават  Пациент на кардиолога с 57 хиляди лева заплата: Трябва да бъде наказан  Вижте неписаната история на България в фотоси  Честваме 111 години самостоятелна България  Старата обич наслойка не хваща: среща след 75 години Водещи вести  Парадоксът в Русия: по-високи заплати, по-голяма беднотия Парадоксът в Русия: по-високи заплати, по-голяма беднотия  Александър Андреев, ЦИК Александър Андреев: Местните избори ще са най-тежките до момента  <p><strong>10</strong> неща, за които <strong>не изискуем обяснение</strong> на никого</p> 10 неща, за които не изискуем пояснение на никого  Кейт Мидълтън и принц Уилям Най-бляскавите вечерни рокли на Кейт Мидълтън  Предсрочни избори в Австрия, Курц сигурен в успеха Предсрочни избори в Австрия, Курц сигурен в успеха  7 известни персони, които са инроверти 7 известни персони, които са инроверти  На особено събитие претендентът за кмет на София Йорданка Фандъкова показа програмата си за идващия мандат на ръководство. Фандъкова: Политически инженери желаят да подменят играта, аз не съм част от това  <p><strong>Диамантеният пръстен</strong> на една бъдеща знатна младоженка (СНИМКИ)</p> Диамантеният пръстен на една бъдеща знатна младоженка (СНИМКИ)  Борис Джонсън Джонсън - Брекзит до 31 октомври, вероятен импийчмънт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР