България към днешна дата се намира отново на кръстопът. Кръстопът

...
България към днешна дата се намира отново на кръстопът. Кръстопът
Коментари Харесай

Сабрутев, ПП: Възраждане и ИТН ще трябва да обясняват пред своите избиратели защо гласуват с ДПС и ГЕРБ

България към днешна дата се намира още веднъж на кръстопът. Кръстопът дали ще се продължи смяната, която започнахме или ще се върнем 12 години обратно. Дали ще се върне статуквото и корупцията на власт. Не желаеме безпринципна поддръжка. Искаме поддръжка, с цел да приключим актуализацията на бюджета, с цел да увеличим пенсиите, с цел да създадем промяната в КПКОНПИ, с цел да създадем всичко належащо, с цел да усвоим 13 милиарда от Плана за възобновяване ", съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Венко Сабрутев в " Още от деня ".

По думите му митингът или шествието е за това страната да продължи да работи, България да не влезе в спиралите на рецесиите.

" 4% растеж на брутния вътрешен артикул, исторически връх на външните вложения, понижаване на дълга на България с два милиарда, позитивен рейтингов отчет на " Фич ", хвалба от немския министър на финансите. Това е явен сигнал, че стопанската система като цяло е добре. Инфлацията е реалност, всички я усещаме. Беше ясно казано кои са аргументите, с цел да я има тази инфлация. И тези аргументи не могат да бъдат директно повлияни от държавното управление ", акцентира Венко Сабрутев.

И добави, че " Възраждане " и Има Такъв Народ ще би трябвало да изясняват пред своите гласоподаватели за какво гласоподават с Движение за права и свободи и ГЕРБ. Според него преди шест месеца " Продължаваме промяната " са станали поръчител на политическата сигурност в България.

" България беше в следващата политическа и икономическа рецесия. Ние станахме стожер на четворна коалиция, основана на ясни цели, на написано съдружно съглашение, договаряния, които се организираха пред очите на всички. Предателят е партията, която реши, откакто внесохме закона за промяна на КПКОНПИ, разбихме мафията на границата. И тогава нашите съдружни сътрудници от Има Такъв Народ взеха решение да излезнат от обединението ", сподели още Венко Сабрутев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР