България Измама: Банкерка обещава кредит срещу сума пари Схемата действала

...
България Измама: Банкерка обещава кредит срещу сума пари Схемата действала
Коментари Харесай

Измама: "Банкерка" обещава кредит срещу сума пари

България Измама: " Банкерка " дава обещание заем против сума пари Схемата работила на територията на цялата страна 18 май 2020, 09:58  Емил Караниколов изясни задачата на
Емил Караниколов изясни задачата на " Държавната петролна компания "
 Тази седмица - спад на температурите и превалявания
Тази седмица - спад на температурите и превалявания
 Задържаха нападателя на 15-годишното момче, потърпевшо при сборичкване в София
Задържаха нападателя на 15-годишното момче, потърпевшо при сборичкване в София
 Спас Гърневски: Божков е ослепителен представител на паралелната страна
Спас Гърневски: Божков е ослепителен представител на паралелната страна
 Борисов: Няма да се хвана на Божков ТВ, законът не пречи да кажа - вие сте негодници
Борисов: Няма да се хвана на Божков ТВ, законът не пречи да кажа - вие сте негодници
 Какво лято ни чака тази година
Какво лято ни чака тази година
 Прах от Сахара и по-малко горещо в събота
Прах от Сахара и по-малко горещо в събота
 Нов митинг пред Народното събрание през днешния ден
Нов митинг пред Народното събрание през днешния ден

белким банкерка събира пари против обещания за заем. Схемата работила на територията на цялата страна от добре проведена незаконна група.

Жалби са подадени в София, Пловдив и Кюстендил.

Въпреки многочислените сигнали и това, че Министерство на вътрешните работи я търси, "банковата служителка " прави следващ опит за машинация единствено преди две седмици. За това споделя NOVA в репортажа си.

Жената се показва за счетоводител, шеф на банков клон или за секретарка на началник на банка. Твърди, че урежда всевъзможни заеми. В същото време полицията я търси за измами в изключително огромни размери. Излъганите от нея са десетки, с хиляди левове.

Казва се Петя Петкова, само че се показва и с други имена. Намира жертвите си на всички места. Често в салони за хубост. Така се среща с следващата излъгана от нея.

"Дойде малко след Нова година в салона. Каза, че ме е намерила от интернет, за да си закупи коса от мен, тъй като е схванала, че продавам хубави екстеншъни. Започна да идва на маникюр, педикюр ", споделя тя.

Така съумява да влезе под кожата на собственичката на салона и да й обещае мечтания заем. Представила се шеф на клон на една от огромните банки.

"Споделих, че ми трябват пари за апартамент. Близо 200 000 ми бяха нужни. На идващите пъти лека-полека ми подсказваше, че има един човек, който й е като татко. Работят от доста години дружно, той е доста ангажиран. Занимава се единствено с обезпечаването на заеми ", споделя още излъганата.

Въпросният човек в действителност е един от участниците в схемата. Той също има доста имена. За да не бъде махленски в закононарушение, избягвал срещи с жертвите си, само че пък им давал подробни инструкции по телефона. За да издейства заем, всеки клиент трябвало да му дава авансово % от сумата.

Измамената жена е подала тъжба в полицията. Жалба е подала и библиотекарката Мариана Христева от пловдивското село Добралък. Мнимата банкерка Петя Петкова дала обещание да рефинансира заема й от 20 000 лева, с цел да понижи нейната вноска. Запознали се посредством някогашна служителка на община Куклен.

Петя Петкова поискала от библиотекарката 6 900 лв.. Жената изтеглила парите от пет компании за бързи заеми.

Издирваната от полицията е взела участие и в други схеми с неин съизвършител. Мъжът се представял за банкер и давал директиви единствено по телефона. Петя Петкова играела ролята на негов счетоводител. Обещавали бързи пари против изтеглен заем. Така завлекли и момче с 60 000 лева

Екип на NOVA потърси мнимата служителка. По персонална карта тя живее в центъра на София. Апартаментът й обаче се оказва запориран от съдия-изпълнител, а домоуправителят на блока изясни, че в никакъв случай не я е виждал.

Срещу Петя Петкова има формирани пет досъдебни производства в полицейски ръководства в няколко града в страната. Органите на реда към момента я търсят.

COVID-19: Каква е новата скица на "ало " измамниците

Нова машинация – продават проби за COVID-19 в интернет

Фалшиви мейли за ковид, от които да се пазите

По тематиката  Измама в интернет: Фалшиви купувачи търсят скъпи артикули, продаващи се с безвъзмездни разгласи Измама в интернет: Фалшиви купувачи търсят скъпи артикули, продаващи се с безвъзмездни разгласи  Българи измежду ръководителите на интернационална група за финансови измами Българи измежду ръководителите на интернационална група за финансови измами  Как да се разплащаме безвредно онлайн Как да се разплащаме безвредно онлайн  Нова машинация – продават проби за COVID-19 в интернет Нова машинация – продават проби за COVID-19 в интернет

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите отGoogle PlayиAppStore.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: машинация .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Банките разсрочили 57 000 заема за месец  1 Край на гратисчиите в градския превоз  1 Отварят през днешния ден фитнеси и молове при строги правила  1 Масово се предоговарят по-ниски наеми --> Пaрите ни  Банките разсрочили 57 000 заема за месец Банките разсрочили 57 000 заема за месец  Край на гратисчиите в градския превоз Край на гратисчиите в градския превоз  Отварят през днешния ден фитнеси и молове при строги правила Отварят през днешния ден фитнеси и молове при строги правила  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531 Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531  " Дано времето да е изсъхнало и горещо, с цел да не му е удобно на вируса "  <br> 7 съвета за <strong> предотвратяване от инфаркт </strong> и инсулт <br>
7 съвета за предотвратяване от инфаркт и инсулт
 " Винаги има смях с този човек ": ATP честити рождения ден на Гришо Последни  Архив Хакери превзеха няколко суперкомпютъра в Европа  Разследване: 8 милиона налял на bTV държавният Тотализатор Разследване: 8 милиона налял на bTV държавният...  Измама: Измама: " Банкерка " дава обещание заем против сума пари  <p>Епидемиите изчезват преди да открием по какъв начин да ги контролираме&nbsp;</p> Епидемиите изчезват преди да открием по какъв начин да ги...  10 години на върха: Тото и неговите превъплъщения 10 години на върха: Тото и неговите превъплъщения  Турция кани туристи от 70 страни Турция кани туристи от 70 страни  <p>Tesla може да изравни цените на ДВГ и е-колите</p> Tesla може да изравни цените на ДВГ и е-колите  Сараево Сараевските Ромео и Жулиета и жестокостта на войната  Емил Караниколов Стартът на държавните бензиностанции се чака до 2...  В България, 2235 заразни и 110 умряли с ковид В България, 2235 заразни и 110 умряли с ковид  Контрольорите в София към този момент не продават билети Контрольорите в София към този момент не продават билети  <p>Ефект УАУ за градината, дома и автомобила</p>
Създадено за Kärcher
Ефект УАУ за градината, дома и автомобила  Европа – къде, какви ограничения против ковид падат Европа – къде, какви ограничения против ковид падат  Скок на ковид след отварянето на моловете в Сърбия Скок на ковид след отварянето на моловете в...  При какви ограничения моловете и фитнесите отварят порти през днешния ден При какви ограничения моловете и фитнесите отварят порти през днешния ден  Тази седмица - спад на температурите и превалявания Тази седмица - спад на температурите и превалявания  Промененият свят затруднява изкуствения разсъдък Промененият свят затруднява изкуствения разсъдък  <p>Недялка: &bdquo;Hell&rsquo;s Kitchen&rdquo; е страст</p> Недялка: „ Hell’s Kitchen” е пристрастеност  <p>Вълшебни статуи, с които книгите оживяват (СНИМКИ)</p> Вълшебни статуи, с които книгите оживяват (СНИМКИ)  <p>По какви правила ще стане връщането на децата в детските градини</p> По какви правила ще стане връщането на децата в... Всичко от през днешния ден Виц на деня Пролет, отлично време... по какъв начин пък никой не се тагна от Терминал 1 или 2, че пътува на някъде!? Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте   Европейската комисия предизвести България за вносните храни Европейската комисия предизвести България за вносните храни  Мутафчийски: Карантината е най-силното оръжие против епидемията Мутафчийски: Карантината е най-силното оръжие против епидемията  Ананиев вкара 4 нови заповеди за изключителната епидемиологична конюнктура Ананиев вкара 4 нови заповеди за изключителната епидемиологична конюнктура  Обявяват изключителна епидемиологична конюнктура у нас  Изненадите от Димитър Маринов не стопират! Изненадите от Димитър Маринов не стопират! Водещи вести  Европа – къде, какви ограничения против ковид падат Европа – къде, какви ограничения против ковид падат  Разследване: 8 милиона налял на bTV държавният Тотализатор Разследване: 8 милиона налял на bTV държавният Тотализатор  <p>Епидемиите изчезват преди да открием по какъв начин да ги контролираме&nbsp;</p> Вирусолог: Епидемиите изчезват доста преди да открием по какъв начин да ги направляваме  Скок на ковид след отварянето на моловете в Сърбия Скок на ковид след отварянето на моловете в Сърбия
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР