България има ясна позиция и е крайно време в Скопие

...
България има ясна позиция и е крайно време в Скопие
Коментари Харесай

В Скопие чакали новата власт у нас, във Вашингтон и в ЕС Словенското председателство

България има ясна позиция и е извънредно време в Скопие да стартират да четат решенията на Българския парламент. България няма да си промени политиката и позицията, като това няма да стане даже и след изборите. В това е убеден военният министър и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, който се чака през днешния ден да организира следващата си среща с представителя на Република Северна Македония Владо Бучковски.

Самият Бучковски е доброжелателен, с положително отношение и доста умел политик. Той не инцидентно е определен за тази позиция, само че мисля, че управляващите в Скопие го употребяват, съобщи обаче Каракачанов. Според него го употребяват, с цел да се показва благосклонност и макар че самият Бучковски има благосклонност, тези, които го изпращат, няма благосклонност, изясни Каракачанов.

Според него Скопие продължава да играе игра - да показва и имитира интензивност и доброжелателност, изпращайки господин Бучковски, да прави заявления, като разчита, че след няколко месеца ръководещите у нас ще се сменят, ще се смени и администрацията във Вашингтон, а настрана и председателството на Европейски Съюз, когато ще бъде поето от Словения, която е покровител на Скопие, да окажат напън. " В Скопие играят игра и не са честни по отношение на България, тотално нечестни са ", разяснява вицепремиерът.

Промяна на позицията на България няма по какъв начин да се случи и в Скопие се лъжат, като разчитат на това. Каракачанов е уверен, че няма български управляващи и политик, който да посмее да промени позицията на страната и да направи компромис, защото тематиката за Македония е единствената тематика в българското общество, по която има консенсус. За всичко сме разграничени, и за ковид, и за имунизациите, за всичко, само че за тематиката Македония сме безусловно единни, съобщи Каракачанов и се базира на проучване, че 84% от българите утвърждават позицията на държавното управление и не считат, че би трябвало да се прави компромис. Кой български политик ще тръгне против публичното мнение, запита реторично водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Красимир Каракачанов се обърна задочно към македонските жители, заявявайки, че не България ги стопира по пътя към Европейския съюз, а власите в Скопие вършат това.

Докато в Скопие изповядват нрав, зверски от 19 век, не виждам никакво съображение да се чака прогрес в договарянията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР