България има петима финалисти на световната купа по спортна аеробика,

...
България има петима финалисти на световната купа по спортна аеробика,
Коментари Харесай

България с петима финалисти на световната купа по аеробика в Токио



България има петима финалисти на международната купа по спортна аеробика, която се организира в японската столица Токио.

Дарина Пашова и Ана-Мария Стоилова ще се борят за медалите в категория самостоятелно дами. Пашова влезе измежду най-хубавите с трета по мощ оценка от 20.850 точки. Стоилова има 20.450 точки и е седма в квалификациите.

При мъжете Антонио Папазов получи оценка от 21.000 точки и влиза на край с осми резултат. Другият ни представител Тихомир Баротев остана на крачка от битката за медалите, заемайки деветото място в пресявките. Смесената двойка Ана-Мария Стоилова и Антонио Папазов са с четвърти резултат досега, а дружно с Пашова, Баротев и Ивелина Лукаки са четвърти и в категория групи.

Разликите в оценките са напълно дребни и при положителни изигравания на финалите в неделя българските състезатели имат късмет за медали.

Борислава Иванова е на край във възрастова група 12-14 години девойки на съпътстващия интернационален шампионат. Тя влиза на край, откакто се класира трета в квалификациите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР