България има пълната подкрепа на Европейската народна партия (ЕНП) за

...
България има пълната подкрепа на Европейската народна партия (ЕНП) за
Коментари Харесай

По време на Българското председателство започва основният дебат за ОСП

България има цялостната поддръжка на Европейската национална партия (ЕНП) за реализирането на сполучливо Председателство на Съвета на Европейски Съюз в региона на земеделието и храните. Това стана ясно след съвещание на експертната група на ЕНП за Многогодишната финансова рамка (МФР), отдадено на Общата селскостопанска политика в подтекста на МФР след 2020 година

В него присъединяване взе министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов, който бе в Брюксел по покана на ръководителя на Европейската национална партия (ЕНП) Жозеф Дол.

Ключово значение ще има взаимната работа по модернизирането и опростяването на Общата селскостопанска политика (ОСП). По време на Българското председателство ще стартира разискването всъщност на другите разновидности за развиване на тази обща политика.
Във връзка с поемането на функционалностите на ръководител на Съвета по земеделие и риболовство от 1 януари 2018 година
министър Порожанов организира срещи с ръководителя на Комисията по земеделие и развиване на селските региони в Екологичен потенциал господин Шекирски, с господин Дес, координатор на групата на ЕНП в Комисията по земеделие и развиване на селските региони и госпожа Мюлер, координатор на групата на АЛДЕ в същата комисия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР