България има нужда от устойчиво управление на по-широка основа. В

...
България има нужда от устойчиво управление на по-широка основа. В
Коментари Харесай

Бизнесът: България има нужда от устойчиво управление на по-широка основа

„ България има потребност от стабилно ръководство на по-широка основа. В сегашния миг би трябвало да се преодолее партийният нарцисизъм и да се направи програмно ръководство, което да прекара страната през идните тествания “, това разяснява прес Нова нюз ръководителят на АИКБ Васил Велев.

„ Не непременно би трябвало да има държавно управление. Цената, която не бихме желали да плащаме, е въвличането на страната ни във война. Всякакви други взаимни отстъпки са по-добре, в сравнение с партийният нарцисизъм и това, което следва. Ако отидем на нови избори, партиите ще наддават за националната обич, състезавайки се по популизъм, и ще доведат страната до банкрут “, уточни още той.

По думите му отиване на нови избори в актуалната обстановка не предвещава нищо положително.

„ Вече имаме първите признаци на икономическа рецесия. Имаме спад на потреблението на тока, което значи, че производството потегля надолу. С 1/3 е спадът в потреблението на газ. Ние все по-трудно се финансираме “, изясни той Велев и добави: „ От една от трите най-устойчиви във фискалната сфера страни, с най-малък по отношение на Брутният вътрешен продукт дълг, ние доста бързо се приближаваме към евентуален банкрут “.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР