България има нужда от ускорена програма за развитие в Европейския

...
България има нужда от ускорена програма за развитие в Европейския
Коментари Харесай

Целта на евродепутатите на ДПС ще бъде да върнат българите от чужбина

България има потребност от ускорена стратегия за развиване в Европейския съюз, с цел да могат нашите деца и внуци, които са на гурбет, да имат изискванията и средата да се върнат в България.
Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на конференция, свикана от придвижването.
" Направихме една проевропейска, положителна акция и азяснихме на нашите гласоподаватели за какво са значими тези избори и какво би трябвало да се случи в Европейски Съюз и по какъв начин Европейски Съюз ще бъде потребен за развиването на нашата страна ", уточни още Карадайъ.
Той посочи, че българските жители от дребните градове са в Европа, само че не на отмора. " Те са в чужбина, с цел да работят и ние би трябвало да създадем по този начин, че да не се постанова да вървят на гурбет и дребните обитаеми места да спрат да се обезлюдяват ".
Относно предварителните резултати Карадайъ разяснява, че " няма да прави разбор на анализите на социолозите " и че ще изчака да излязат формалните резултати.
По думите му Движение за права и свободи постоянно е било за Европа, която е срещу лицемерието и противопостоването, а е за мира, демокрацията, заедността и толерантността.
Карадайъ благодари на всички " проевропейски български жители ", всички, които са дали своят вот за Движение за права и свободи и на структурите на партията, които са " работили неуморно ". 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР