България има нужда от тежки институционални реформи и няма да

...
България има нужда от тежки институционални реформи и няма да
Коментари Харесай

Тежките реформи не се правят от аритметични мнозинства, обяви Йордан Цонев

България има потребност от тежки институционални промени и няма да станат с елементарни аритметични болшинства. Това разгласи в утринния блок на Нова телевизия депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев. Той добави, че първо се правела стратегия за ръководство и към нея се съставяло болшинство.

Като се съберат две партии с несъвместими стратегии те не вършат дълбоки промени, а стартират да замазват това, което вършат единствено с цел да останат във властта, уточни той и оцени несъвместимостта сред ГЕРБ и " патриотите " на 50%.

Посочи, че България има потребност от стратегия за ускорено развиване, на което пречели сега и множеството регулации, които администрацията употребила, с цел да рекетира бизнеса. Похвали се, че този проблем може да се реши и загатна, бе Движение за права и свободи работи по подобен законопроект.

Анализира, че планът на Българска социалистическа партия за антикорупционен закон бил еднакъв с този на ръководещите, който в последна сметка бе признат. В допълнение той бил по образеца на румънския, който създавал бухалки и бил основан по самодейност на среда " да не споделям на кой американски милиардер и същата среда искаше да направи тук подобен ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР