България има нужда от редовно управление, но то е възможно

...
България има нужда от редовно управление, но то е възможно
Коментари Харесай

Мария Габриел: България има нужда от редовно управление, но то е възможно само с ГЕРБ-СДС

" България има потребност от постоянно ръководство, само че то е допустимо единствено с ГЕРБ-СДС. България има потребност от непоклатимост и успокоение. Показвали сме, че може да й я дадем ", сподели вицепремиерът и външен министър Мария Габриел по време на Национално заседание на партията, в което ще се реши бъдещето на сглобката.
 
Вицепремиерът съобщи, че случилото се последните 9 месеца, е с помощта на ГЕРБ. " ГЕРБ завоюва изборите, само че подаде ръка, с цел да се постави завършек на безвремието. Факт е, че ГЕРБ, победител на изборите, най-голямата и мощната партия, няма чувство за равнопоставеност в държавното управление, във вземането на решения и в носенето на отговорност за свършеното и несвършеното. Няма по какъв начин да се съгласим всичко положително, което е направено, да се приписва като заслуга на ПП-ДБ, а всичко несвършено и недобро, автоматизирано да бъде асоциирано с ГЕРБ ", съобщи Мария Габриел.
 
" България има потребност от постоянно ръководство, само че то е допустимо единствено с ГЕРБ -СДС. България има потребност от ясна управническа стратегия, в която целите на хората и районите в България се слагат наедно с тематиките за промяна в правосъдната власт, антикорупционната промяна и тази на службите за сигурност, а това желаеме ние от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили. Искаме и освен това – действително използване на правилата на бистрота, отговорност, гласност и успеваемост ", акцентира Габриел.
 
" Благодаря ви господин Борисов, че сте водач на партията на силата на България и отговорността за България, а на всички вас в залата желая да кажа – благодаря ви, че сте живителната мощ на ГЕРБ и че дружно сме виновни за България. Искам да благодаря за вашата поддръжка в тези сложни времена, в които живеем. Не обичам високопарните думи, още по-малко обещания, само че знам, че съм в ГЕРБ от 2008 година и знам за какво, тъй като се изучавам всеки ден. От водача, от парламентарната група, от специалистите ни, от локалните структури, от пиарите ни ", съобщи вицепремиерът. Габриел акцентира, че ГЕРБ е партия на полезности и на правила. " Интересът на България умеем да пазиме ", добави тя.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР