България има нужда от работещо правителство, което обаче да работи

...
България има нужда от работещо правителство, което обаче да работи
Коментари Харесай

Денков: България има нужда от работещо правителство, което да работи в полза на хората

" България има потребност от работещо държавно управление, което обаче да работи в интерес на хората, в интерес на бизнеса. Това, което е значимо за всички нас. "

Това сподели след срещата си с президента Румен Радев претендентът за министър председател на " Продължаваме промянта " акад. Николай Денков, който върна на президента неизпълнения втори мандат.

" Нека да забележим президента на кого ще даде третия мандат. Мандатоносителят би трябвало да дефинира каква ще е процедурата. Дали ще седнат, както сподели господин Василев – главатарите на масата, или ще стартираме да обсъждаме политиките и по-късно кой ще ги извърши тези политики ", съобщи акад. Денков.

" От там - нататък по какъв начин ще се провежда процесът, зависи от мандатоносителя. Ясно е, че ще бъде друг метода на " Български напредък " от този на Българска социалистическа партия, от третия на " Демократична България ", тъй че дано да забележим кой ще вземе третия мандат... Ние бихме обсъждали политиките с всяка една от тези партии. ГЕРБ мина с първия мандат, тъй че това няма какво да го обсъждаме ", счита акад. Денков.

Кандидатът за министър председател на " Продължаваме промянта " счита, че множеството от парламентарно показаните партии не са подготвени за полемика за потребните политики за България.

" И в действителност те избягаха от тази дускусия ", сподели в умозаключение акад. Денков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР