България има нужда от проевропейско управление, така че е забранен

...
България има нужда от проевропейско управление, така че е забранен
Коментари Харесай

Тома Биков: БСП е забранен партньор, ДБ и ПП не са проевропейски, щом се коалират с тях


България има потребност от проевропейско ръководство, тъй че е неразрешен сътрудник.  " " и " "  не са проевропейски, щом се коалират с. Правят взаимни отстъпки, когато това е безусловно неприемливо. Това съобщи Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за от в предаването  " Офанзива " по Нова Нюз.

Според него и са съответните извършители на закона при ареста на Борисов и би трябвало да понесат наказания.

" има твърда позиция и са повече за почитание от Демократична България и Политическа партия. Инфантилно е да наричаш партия токсична. Никой не знае какво значи моделът " ". След изборите ще би трябвало да избират дали да има държавно управление и да се откажат от облиците, които мислеха, или да си остане служебното държавно управление, против което се обявяваха доста остро ", акцентира Биков.

По думите му има мигрантска рецесия, тъй като не са взети никакви ограничения, а границата не се пази единствено с ограда. " Програмата на е от 140 страници, изработихме я за 2 месеца. Така една партия знае какво да прави от ден първи, а не занапред да учи ръководството. Обхванали сме 20 бранша с обстоен график. Опонентите ни би трябвало да го прочетат, с цел да схванат къде имаме сходства. Политическа партия демонстрира несериозно отношение към програмата си, а това демонстрира, че не са разбрали, че би трябвало да бъдат готови ", означи той. 

Той разкри, че измежду целите на е от 3 до 6 месеца да се зададат условия за стабилизация на обществените финанси. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР